18 марта 2021

Електрична зубна щітка чи "ручна"? + огляд моєї нової зубної щітки від Brau

[Werbung]

PreferByTatka.com


Всім привіт і рада бачити вас на сторінках свого блогу!

Тема гігієни та здоров*я зубів та всієї порожнини рота була і буде завжди актуальною для більшої частини людей. Тому сьогодні я б хотіла зробити невеличкий огляд нової зубної щітки від Braun Oral-B Genius 8000N. Це буде скоріше всього історія про мої власні враження від використання даного гаджету, а не супер детальний огляд. Давайте просто пробіжимось по основних моментах цієї щітки і визначимо, чи дійсно вона варта нашої уваги. То ж, якщо вам ця тема близька та цікава, пропоную залишатись зі мною.

Розпочати варто з того, що я не завжди була прихильником саме електичної зубної щітки. Завжди вважала, що це примхи сучасності чи просто забавка для лінивих. Її ж потрібно окремо десь розміщати, не забувати заряджати, потім заморочуватись з новими насадками для чищення зубів.Тому я спокійно і без докорів совісті користувалась звичайною "ручною" щіткою для зубів. І, якщо чесно, мене завжди все влаштовувало і все було ок. До недавнього часу.

Ну, по-перше, нові тренди і постійний рух прогресу мене заразили думкою про те, що, можливо, ці щітки дійсно круті і я повинна їх спробувати. 

По-друге, я завжди схиляюсь до чогось нового і люблю тестувати нові гаджети як для дому, так і для краси та здоров'я. 

На даний момент ринок електричних зубних щіток просто переповнений різними варіантами і знайти щось підходяще саме для тебе виявляється ще тою задачею. Коли я почала свій ресьорч і дослідження в цьому питанні, мій мозок тихенько підказував мені: "Покинь цю затію! Навіщо воно тобі!"😅. І саме в цей час компанія For me:  радо надала мені можливість протестувати зубну щітку від Braun Oral-B Genius 8000N.

Основні характеристики щітки від Braun Oral-B Genius 8000N

  1. Position Detection - Визначення положення щітки в ротовій порожнині в момент чищення очищати кожну область зубів протягом потрібного часу. Так користувач має можливість спостерігати за процесом чищення, не пропускати ні одного зуба і не витрачати заразом більше встановленого часу на чищення.
  2. Multicolor Smart Ring - Різнокольорове розумне кільце має 12 персоналізованих відтінків, що сигналізують про той чи інший стан зубної щітки. Дане кільце містить також контроль натиску зубною щіткою на поверхню зуба.
  3. Oral-B App - спеціальний розумний додаток на телефон для грамотнішого використання зубного гаджету. Саме дана аплікація дозволяє спостерігати за процесом чищення зубів, обирати та встановлювати спеціальний режим очищення, а також переглядати та контролювати історію чищення порожнини рота.

PreferByTatka.comPreferByTatka.com

Зубна щітка Oral-B Genius 8000N має в наявності бездротову технологію Bluetooth, що дозволяє їй підключатися до додатка на вашому телефоні і надавати допомогу в чищенні зубів в реальному часі. 

Щітка має наступні режими очищення зубів:

  • 8800 зворотно-обертальних і 42000 пульсуючих рухів в хвилину - режим, який підтримує зуби в ідеальному стані;
  • 9900 зворотно-обертальних і 45000 пульсуючих рухів в хвилину;
  • 7400 зворотно-обертальних і 33000 пульсуючих рухів в хвилину - м'який і дбайливий догляд за зубами і яснами;
  • полірування зубів від 5400-9900 зворотно-обертальних і до 24000-45000 пульсуючих рухів в хвилину - ефект видно вже через 2 тижні;
  • догляд за яснами від 5400-7400 зворотно-обертальних і до 24000-33000 пульсуючих рухів в хвилину - дбайливий і дуже делікатний режим догляду за зубами.

Також на так званій панелі управління щіткою розміщені кнопка ввімкнення та вимикання, кнопка для переходу між режимами чищення, індикатори Bluetooth та кількості заряду.

Комплектуючі зубної щітки Oral-B Genius 8000N

У комплекті зі щіткою я отримала також спеціальний пластиковий кейс, що може вмістити корпус зубної щітки та дві насадки для чищення зубів. Кейс - лаконічний, компактний, білого кольору з брендованою кнопкою-защіпкою.

Комплект також містить зарядний пристрій для щітки, футляр для змінних насадок, спеціальний тримач для мобільного телефону, що легко й надовго кріпиться на дзеркало у ванній кімнаті.

Варто зазначити, що щітка - акумуляторна, заряд якого тримається приблизно два тижні при регулярному чищенні зубів двічі на день по 2 хв. Це також можна без сумнівів віднести до явних переваг даної зубної щітки над іншими електричними, що потребують постійного включення до електромережі. Ви запросто можете чистити зуби будь-де і не прив'язуватись до місця положення розетки.

Також зубна щітка Oral-B Genius 8000N сумісна з різноманітними змінними насадками Oral-B для будь-яких потреб у догляді за порожниною рота. Це можуть бути:

  • Precision Clean
  • SENSI UltraThin
  • Flossaction
  • 3D White
  • TriZone
  • Crossaction.

В моєму наборі також був спеціальний бальзам для щадного чищення зубів та ясен Oral-B Professional. До основних характеристик даного бальзаму варто віднести:

  • відразу ж після використання знімає больову чутливість, формуючи захисний шар.
  • охолоджує ясна під час чищення зубів та після.
  • заспокоює ясна та залишає приємне відчуття в роті одразу після чищення.
Аби підсумувати даний допис, хочу сказати, що після декількох тижнів тесту зубної щітки Oral-B Genius 8000N, я впевнена, що це найбільш розубний гаджет для здоров'я та краси ротової порожнини, який коли-небудь потрапляв мені до рук. Мені подобається результат роботи даної щітки і те, як дбайливо вона очищає зубну емаль, не пошкоджуючи при цьому ясна.

Можу сміливо рекомендувати дану щітку й вам, мої читачі. А якщо ви вже використовували таку електричну щітку, буду рада прочитати ваші враження в коментарях нижче.


Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig