10 сентября 2020 / Germany

ТОП 5 КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ ЦЬОГО ЛІТА

PreferByTatka.com



1) The Ordinary “Buffet” Multi-Technology Peptide Serum. Серум, що призначений для усунення перших ознак старіння шкіри. В своєму складі має 11 амінокислот та комплекс гіалуронової кислоти. Також серум поєднує в собі декілька пептидних комплексів, що успішно працюють на відновлення шкіри. Серум чудово зволожує шкіру та захищає від зовнішніх факторів.

2) CHANEL BLUE SERUM EYE. В основу засобу включено екстракти зеленої кави та оливки, а також смола мастикового дерева (яка б вона там не була🙈, але звучить дивно). Натуральні компоненти чудово зволожують та живлять шкіру навколо очей. Засіб має також легкий охолоджуючий ефект.

3) KIEHL’S AVOCADO NOURISHING HYDRATION MASK. Обожнюю продукти від Кілс, а цю маску люблю по-особливому. Маска містить екстракт авокадо, масло авокадо та масло примули вечірньої. Маска інтенсивно зволожує шкіру, розгладжує та пом’якшує її.

4) KIEHL’S ULTRA LIGHT DAILY UV DEFENSE. Легкий крем-флюїд для захисту від сонця з спф 50. Не містить парабенів, інтенсивно зволожує шкіру та забезпечує захист широкого спектру від фотостаріння та сонячних опіків. Швидко вбирається шкірою та не лишає жирної плівки.

5) NUXE HUILE PRODIGIEUSE MULTI-PURPOSE DRY OIL FACE, BODY, HAIR.

Просто золота суха олійка для шкіри обличчя та тіла, а також для волосся. Крім того, що тут максимально багато продукту і його вистачить на півжиття 🙈, склад його просто фантастичний: тут і олія макадамії, і фундука, звіробою та ромашки, солодкого мигдалю та камелії. Також міститься вітамін Е, що зміцнює шкіру. А який аромат 😍🥰. Сміливо всім рекомендую!
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig