23 января 2017

MY TOP BEAUTY PRODUCT OF THE YEAR 2016

Ну ось, 2016-й рік швиденько помахав нам рукою і передав естафету 2017-му. Я навіть не встигла озирнутись, як половина січня вже позаду. І хоч на вулиці 2017-й, говорити ми будемо сьогодні ще про минулий рік. А саме, про бьюті-продукти, які були в моїй косметичці протягом всього року та виручали мене в певних ситуаціях.


Як ви справляєтесь з припухлостями на обличчі зранку? Я думаю, що хоч раз в житті кожен може стикнутись з ситуацією, коли прокидаєшся і в дзеркалі вираз обличчя зовсім непригодний для виходу в світ, а за короткий час потрібно вибігати на роботу з достойним виглядом. Для мене особисто це трагедія, оскільки я полюбляю чаювати по вечорах або ж засиджуватись довго за комп'ютером. І, як результат - зіпсований настрій з самого ранку. Доcить довгий час я прибігала до народних методів - примочки з ромашкового чаю або прикладання холодної ложки. Скажу чесно, задоволення то ще те. 


Проте зовсім недавно я віднайшла продукт, що вирішує цю проблему за лічені хвилини. Мова йде про Заспокійливий гель для шкіри навколо очей Indulge soothing eye gel від Mary Kay. Варто лише нанести на припухлості навколо очей невелику кількість гелю після вмивання і все, через 10 хвилин припухлості зникають і ви готові підкорювати цей світ. Чесно кажучи, я скептично була налаштована щодо цього гелю і мало вірила, що така магія взагалі можлива. Кажуть, хороший сон вирішує всі проблеми. Але ж я ризикнула спробувати. І результат не змусив себе чекати. Тепер ця крихітна баночка надовго залишиться в моїй косметичці.


Гарно доглянена шкіра - це голова запорука красивого та стійкого макіяжу. Це стосуюється і губ. А останні тенденції, звязані з матовими помадами, просто кричать, що губи повинні бути завчасно зволожені і доглянуті. Для цього не потрібно зовсім багато. Достатньо мати якісний бальзам для губ та вчасно і регулярно його використовувати. В мене - це базьзам MedPlus від Blistex. Він має приємний аромат меду, гарно зволожує та доглядає за губами, живить та заживлює тріщинки від обвітрювання. Без лишніх думок впевнено раджу його кожному. 


Ще один продукт, а вірніше набір із двох продуктів, які працюють в команді, так сказати, впевнено зайняли місце на моїй поличці в ванній. Це система для пілінгу TimeWise від Mary Kay: а саме відновлюючий пілінг microdermabrasion refine та  сироватка для звуження пор pore minimizer. Напишу дещо про кожен продукт окремо. 


Відновлюючий пілінг має м'яку консистенцію із зовсім дрібними кристалами, що делікатно відшулушують шкіру та очищають пори. Пілінг має приємний (не хімозний) запах. Для одного використання потрібно засобу зовсім трошки, тому впевнено можу сказати, що використання буде дуже економічне. З регулярним використанням (двічі на тиждень) засобу вистачить на рік, якщо не більше.
Сироватка для звуження пор має текстуру, схожу на дещо рідкий крем. При нанесенні - швидко вбирається шкірою і не залишає жирної плівки на обличчі. Якщо приглянутись ближче до консистенції, можна помітити перламутр приємного відтінку. Але не варто лякатись, оскільки після нанесення ваша шкіра не буде нагадувати новорічну ялику. 
Після проведення процедури мікродермобразії в домашніх умовах ви помітите, як шкіра стане більш м'якою, гладенкою та свіжішою. Пори будуть менш помітними, а шкіра здобуде здоровий лискучий вигляд. Перевірено особисто.


Наступний улюбленець року - червона помада від Maybelline Vivid Matte Liquid класичного насиченого відтінку. Звісно, вона - не на кожен день, а для особливого виходу. Хоча, можуть знайтися і більш сміливі красуні, ніж я. Я, чесно кажучи, рідко можу собі дозволити такий відвертий віддтінок, хоч і обожнюю. Щодо помади: ніжна текстура, що нагадує суфле, чудово наноситься, не "полосить" і дає бажаний віддтінок з першого разу без додаткового нанесення. Помада - матова, проте дає досить незрозумілий фініш: і не матовий, і не глянцевий. Та мені подобається такий результат. Тому вона в мене і є.


Останній у списку, але не по важливості, продукт - парфуми, що внесли свій особливий відтінок у 2016 рік. Miss Dior Blooming Bouquet - парфуми, що були зі мною у день нашого весілля, тому вони для мене такі особливі. Чомусь саме цей аромат асоціюється у моїй уяві з абсолютною ніжністю, весняною свіжістю та неймовірною легкістю. Це дійсно квітучий букет, з яким ти не в силі розлучитись.


Ось такий вийшов список фаворитів 2016 року. Вони ж і далі продовжують бути зі мною в 2017-му. Можливо, мої коментарі привернуть і вашу увагу. Я завжди рада допомогти.

Ваша Татка
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig