14 ноября 2019 / Германия

FAVORITE FALL LIP PRODUCTS | УЛЮБЛЕНІ ПРОДУКТИ ДЛЯ ГУБ ЦІЄЇ ОСЕНІ



PreferByTatka.com

Всім привіт! Продовжу поповнювати розділ "Beauty" на PreferByTatka.com. Сьогодні хочу поділитися зі всіма своїми улюбленими продуктами для гуд цієї осені. То ж, не буду довго мудрувати, швиденько переходимо безпосередньо до теми сьогоднішньої статті.

БІЛЬШЕ КОЛЬОРУ ЦІЄЇ ОСЕНІ


Розпочну з перевірених екземплярів у моїй косметичці. Саме до цих губних помад завжди тягнеться рука, коли хочеться додати незвичного кольору чи хорошої стійкості продукту.



NYX Soft Matte Lip Cream, Stockholm, 1er Pack (1 x 8 ml) - вже давно перевірена матова губна помада на просторах блогерської сфери. Ця помада займає постійне місце у моїй косметичці. Я обрада для себе відтінок Стокгольм - ніжний відтінок світло-коричневого кольору, що ідеально підійде для любителів нюду.

Помада має шовкову текстуру та приємний солодкуватий запах, швидко застигає на губах, проте дає можливість виправити неточності при нанесенні. На жаль, може підкреслювати такі недоліки губ, як потрісканість і сухість.


 
Manhattan Stay Matte Liquid Lip Colour - надзвичайно стійка матова помада у відтінку "Central Pink" (310). За стійкістю явно виграє у NYX, проте вона і безбожно сушить шкіру губ. Тому тут варто не зловживати.

Має трішки різкий, але приємний запах, приємну текстуру та зручний для нанесення аплікатор, що не менш важливо. Виробник заявляє, що помада протримається на губах протягом 24 годин. Щиросердно заявляю, що може триматись протягом дня, а також витримає перекуси (нежирна їжа). Приємним бонусом являється ціна цієї помади.

НЕ ЗАБУВАЄМО ПРО ДОГЛЯД


Холодна пора асоціюється у мене з вічною сухістю шкіри губ. Не зважаючи на всі доглядові засоби для ранкової і вечірньої рутини, а також достатню кількість води протягом дня, я намагаюсь обрати на щодень продукти для губ, що будуть зволожувати та живити шкіри навіть під макіяжем. Ділюся такими блисками і помадами і з вами.




 
Hyaluron Lippen-Volumenpflege, 7 ml - бустер для губ з вмістом гіалуронової кислоти. Допомагає губам виглядати більш повнішими, зволоженими та без тріщин. Продукт представлений у двох відтінках - Marsala та Rose.

Виробник рекомендує наносити бустер тричі на день легкими масажними рухами, ніби втираючи бальзам у шкіру губ.

Особисто я полюбила даний бальзам-бустер для губ з першого ж використання. При нанесення відчувається легке пощипування на губах і вони дійсно виглядають більш зволоженими.

CLARINS ECLAT MINUTE embellisseur lèvres 08-plum shimmer 12 ml - моє нещодавне поповнення колекції. Натуральний перфектор для гуд - так називає цей продукт компанія Clarins Paris. 

Багато разів чула тільки позитивні відгуки про цей продукт. І ось наважилась придбати й собі у відтінку №19 - ще один варіант нюду для губ на цю осінь.

Блиск від Clarins чудово зволожує губи та захищає у вітряну погоду. На запах - мов цукерка, яку хочеться кожного разу з'їсти. Тюбик на 12 мл повинен використовуватись економно, враховуючи ще й зручний дозатор-аплікатор. 

Перфектор для губ від Clarins надає блиску губам. Навіть після недовгого терміну використання я сміливо рекомендую його всім любителям глянцевих доглянутих губ.

Це були всі продукти на сьогодні. Сподіваюсь, я принесла максимум цікавої та корисної інформації. Зустрінемось з вами вже в наступних дописах на PreferByTatka.com



Werbung: Я використовую партнерські посилання/Ich benutze Affiliate-Links
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig