28 марта 2017 / Ампфинг, Германия

GOOD NEWS.BLOG UPDATES | PREFER ПОВЕРТАЄТЬСЯ

  Хто чекав (а я сподіваюсь, що такі люди все ж таки є) - ловіть новину: PREFER повертається, а я - разом з ним. Так, знаю, що я надто довго тут не з'являлась і немає мені прощення за таке, але на те були деякі причини і сьогодні я хочу поговорити тут про декілька новин відразу. Тому, кому цікаво - читайте далі.



  Ну, що ж. Важко повірити, але на вулиці кінець березня і весна взяла все у свої володіння. Пам'ятається мені, що я давала собі обіцянку не закидати блог і поповнювати його частіше "смачними" темами, цікавими новинками та все ж тими своїми домашніми розповідями. Але не сталось так, як гадалось. Два місяці в мене не доходили руки до цього діла, не було натхнення щось фотографувати, потім намагатись щось обробляти, писати цікаві тексти, редагувати... А я не дуже люблю робити все, так сказати, "для галочки". Мене ще з дитинства навчали одного правила: "якщо взався щось робити, то будь добрим, доводь все до толку" ©Тато і мама.



  Воно б все нічого і можна себе десь змусити, десь натиснути на те натхнення, але ж закиди від знайомих на мотив "Ну, як там твоє блогерство?" чомусь в деякій мірі змушують замислитись, чи варте воно того... І, довго розмірковуючи, я зробила для себе висновок: я нікого не змушую читати ці тексти, я просто роблю те, що мені в задоволення, вчусь на своїх помилках, аналізую той контент, що є і що я можу зробити ще для вдосконалення, і, нарешті, ділюсь думками, знахідками чи лайфхаками з тими, кому це дійсно цікаво. Здається, що на це поки табу ніхто не вводив. Тому не будемо довго про нудне і нецікаве та перейдемо зрештою до новин.

  Перша і, напевно, найбільш явна новина - це дещо змінений дизайн всього блогу. Я давно хотіла змін, шукала те, що мені подобається, але знову ж таки, все вимагає часу, терпіння та Його Величності - натхнення. Зарашній дизайн - це щось схоже на те, що я очікую від даного блогу. Проте ще багато дрібниць та деталей чекають своєї реалізації. То ж є над чим працювати.

  На протязі двох місяців в мене було достатньо часу подумати про стиль свого письма. Я б хотіла, щоб люди, заходячи на мій блог, ніби потрапляли до мене в гості: відчували всю ту домашню атмосферу та, залишаючи сторінки сайту, хотіли черговий раз повернутись сюди. Тому - тут мінімум видуманого, максимум - із реального життя. Це, власне, новина номер 2.

  А на останок - новина не зовсім про блог, а скоріше - про мене. Хто слідкує за моїм інстаграмом, то й знає, що незабаром я планую в Україну всього на декілька днів. (Ох, я так скучила за домом 😓) І з цього приводу приберегла для своїх читачів декілька сюрпризів. Але про це згодом. Тому, не губіть мене в цьому великому віртуальному світі. 

  На такій ноті завершу сьогоднішні бложні посиденьки. Проте цього разу обіцяю не пропадати на два місяці і вже найближчим часом порадувати новим постом тут. Повірте, я приберегла достатньо чого цікавого.

Завжди ваша, Татка Михнюк
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig