31 декабря 2016 / Ампфинг, Германия

Santa Clause for herself | Бути кращою версією себе кожного дня

Наближається Новий рік... Та що я пишу, він же буквально за дверима. Чарівна пора для початку чогось нового, чи не правда? Пригадується мені, що чомусь в дитинстві я ніколи не писала листів Діду Морозу. Я взагалі швидко здогадалась, що мій справжній Дід Мороз - це мама й тато. 😀 А сьогодні задумалась над таким питанням: а взагалі варто писати ті листи аби дочекатись змін в прийдешньому році? Чи все-таки краще покластися на особисті сили для виконання свого wish-list-2017?




Дивно, але я тільки в цьому році зрозуміла, що завжди святкувала Новий рік та Різдво зі своїми рідними. Це ніколи не було занадто пафосно чи з масштабними витребеньками. Мабуть, чим простіше, тим краще. І цю простоту хочеться перенести в свою нову маленьку сім'ю, в нове життя, в Новий рік. 

Зовсім скоро всі накриють пишні столи, доприкрашають будівлі та розпочнуть святкувати прихід Нового 2017 року. Але поки вся ця метушня ще не вщухла, пропоную все ж таки написати того листа побажань на майбутнє, але не Діду Морозу, а собі. 

Зізнаюсь, я ніколи не займалась подібними справами. Як би там не було, але планування будь-чого ніколи не було легкою справою. Але в цьому році я маю дещо більше вільного часу ( чи просто віднеслась до цього досить відповідально) та маю намір підвести підсумки 2016 року та намріяти планів на 2017.

Варто задуматись, що із запланованого було дійсно досягнено за рік, а що варто-таки перенести в список 2017 року чи і взагалі перекреслити та викинути зі списку. Правильний підхід в цій справі може принести непередбачувані (в хорошому значенні цього слова) результати. 



Мріяти - не шкідливо, але варто мати межі. У всьому. Кажуть, той дістається цілі, хто вірить в красу своєї мрії. Вважаю, гарно сказано. І правдиво. Озираючись назад, можу сказати по собі, наскільки деякі мої бажання змінили мене саму. Не все давалось просто, але результат я бачу вже зараз. У роботі, відносинах, особистому житті та, навіть, здоров'ї. Адже успіх - це не тільки кар'єра. Це коли ти сам помічаєш власні зміни до кращого. І знову ж таки - у всьому.

Я не знаю, хто там наговорює на високосний рік, а от я особисто використала його по повній! І якщо детальніше занурюватись в моє життя, то за 2016 рік було прикладено багато зусиль в роботі, немалі зміни відбулися в особистому житті, відбулось стільки хороших знайомств з цікавими для мене людьми. Ба, більше - я нарешті відвідала більше одного 😁 міста України, двічі стала хрещеною мамою для прекрасних хлопчиків, відкрила для себе Німеччину з дещо іншого боку та побувала на борту літака, що виявилось не таким страшним ділом, як здавалось. Були і розчарування, та радості і щастя було набагато більше, я в цьому впевнена. 

Впевнено чаклуючи над своїм листом побажань, я зрозуміла, що першими в списку являються плани на саме святкування Нового року, а саме вибір макіяжу та вбрання. І знову ж таки максимально просто. Класика жанру. Хоча тенденції моди диктують зовсім інше: в тренді яскраві паєтки, вичурні "глітерні" губи недуже звичних відтінків. Але до цього повернемось дещо згодом. 

До речі, не забувайте, щоб написаний вами лист побажань не втратив своєї магії, потрібно докласти немало зусиль. Варто кожного дня працювати над новою версією себе, щоб одного дня, перед Новим Роком сказати: "Це було того варте!"

На такій ноті завершу цей пост тільки аби скоріше почати працювати над новим для вас. Вірю, що частина з вас складе свій список побажань, та надіюсь, що все складеться вдало і життя поверне тільки в краще русло. Ну, а поки - З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Ваша Татка







Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig