27 августа 2019 / Германия

NAPOLEON'S PLANS FOR PREFER BY TATKA | ЩО НОВОГО У ЖИТТІ PREFER BY TATKA

Плани на блог на 2019 рік були масштабними, але не сталося так, як гадалося. Що ж тут мається на увазі?! В січні-місяці я прокручувала в голові глобальну тактику на PreferByTatka.com: хотілось писати мінімум по 3 статті в тиждень, аби тримати планку та бути максимально корисною для свого читача. АЛЕ! Всі ми - живі люди і не завжди нам під силу те, що так прагнемо втілити в життя. Насправді, потрапити в цю пастку, коли плануєш багато наперед, але так і не реалізовуєш нічого, це вже, мабуть, моя власна характеристика. Називаю це жартома "плани, як у Наполеона". А, якщо бути точніше, то це слова моєї мами. 😊

Частіше всього через невиконання задач я розчаровуюсь в собі і така ситуація демотивує на всі можливі 100%. Тоді пропадає бажання до будь-чого і людина стає більше схожою на амебу, ніж на життєрадісний організм.



"Плани, як у Наполеона" 


Неприємні наслідки після "планів, як у Наполеона" виникають частіше всього з двох причин:

- перша: будь-яке натхнення щось писати/знімати/публікувати втрачається через нашуміле питання морального вигоряння;

- друга причина: доля підкидає тобі щось набагато важливіше за просту писанину. 

Цього разу вище згадані пункти спрацювали одночасно. І, якщо "моральне вигоряння" можна в деякому випадку назвати просто відмовкою для лінивих, то питання роботи та навчання - це щось набагато важливіше і значуще в житті кожного (чомусь так думається). 

Останні півроку витрачено повністю на самовдосконалення. Було мало подорожей і якихось цікавих подій у щоденній рутині. Важко було поєднувати full-time роботу (хоч і на віддаленій основі) та регулярні заняття з англійської й німецької мов. Проте ціль майоріла на горизонті, як переможний прапор, і було невгамовне бажання її досягти. Але ж ніхто не згадав про якісь часові рамки. Час - на сьогодні нерозмінна купюра, якої, на превеликий жаль, не знімеш в банкоматі і не заробиш ні на якій роботі.



Останні новини з життя "невідомого автора"


На останні два тижні літа я таки вирішила взяти тайм-аут хоча б у навчанні. З'явилась сила-силенна вільного часу і це не може не радувати, хоч якою сильною не була моя любов до навчання.

З часу останньої публікації пройшло півроку, а розуміння, що блог стоїть на місці в будь-якому значенні цього слова, з'явилось буквально декілька днів тому. Це дуже сумно. Неприємні наслідки після "планів, як у Наполеона" підкралися непомітно.😔

Це, якщо чесно, стало вже схоже на дежавю. Кожного року приблизно о такій порі я роблю ревью всього, що відбувається на PreferByTatka і кожного року в осінній період відбувається інтенсивне напрацювання всього втраченого. Хм, може варто перевести роботу блогу на "сезонний режим" і змиритись з даним розпорядком?! А, може, Таню, тобі варто почати краще планувати?!

В будь-якому випадку, осінній сезон не за горами, а це означає, що на PreferByTatka буде багато нового контенту. Тому слідкуйте за оновленнями!

Щиро Ваша,
Татка
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig