07 октября 2019 / Германия

SEPTEMBER FAVORITES | МОЇ ФАВОРИТИ ВЕРЕСНЯ: ЩО НОВОГО В КІНО, КНИГАХ, КОСМЕТИЦІ

PreferByTatka.com


Жовтень активно продовжує відлік своїх днів, а це означає, що настав час розповісти про мої фаворити останнього часу. 

Випадкові фаворити


Почну з того, що не всім може сподобатись з першого разу. Я буду говорити про манікюр. Рішенням останнього часу було прийняти той факт, що набагато зручніше і вигідніше не покривати нігті лаками чи гелями, а носити натуральні й акуратно доглянуті нігті кожен день. Я впевнена, що в такому випаду і мої нігті, і мій гаманець скажуть мені величезне дякую.

Остаточно така думка засіла у моїй голові, коли в мене з'явився спеціальний набір для манікюру та педікуру компанії Sanitas. Набір SMA 38 був випадковим способом куплений у одному із продуктових магазинів Регенсбургу. Це була вигідна покупка у всіх планах, враховуючи чималу знижку на сам набір. 

Обожнюю даний набір за його простоту у використанні та доглянуті нігті. Завдяки йому протягом всього вересня у мене не було бажання використати гель-лак. Я повністю задоволена станом свої нігтів і кутикули, хоча, у майбутньому, не виключаю, що для настрою і особливого випадку я таки використаю якийсь варіант покриття. 

Серіали і книги


Мій вибір у цьому місяці - "Почему женщины убивают" та "Девочки Гилмор", а також всі випуски "Ліги сміху".

У вересні-місяці у мене вийшов мовний детокс, через що я нарешті мала можливість читати українською ті книжки, що вже довгий час чекали мене на полиці. Тут хочу виділити книгу "Людина Розумна. Історія людства від минулого до майбутнього" від автора Ювал Ной Харарі. Зазвичай, книги такого формату читаються важно і так само ж сприймаються, проте не у даному випадку. Рекомендую до прочитання. 

Косметика


Фаворит вересня та й всього теплого сезону - парфумована вода Elizabeth Arden Green Tea. Легкий цитрусовий аромат збадьорить вас жарким літнім днем і подарує бажане відчуття м'ятної свіжості. Відносно не стійкий, ідеально підійде на перехідний сезон літо-осінь, коли на вулиці ще зберігається висока температура і хочеться відчути свіжість океанського бризу.


Особливо полюбилась олійка для волосся Professional Hair Bartöl Oil Repair Intensive. Добре зволожує посічені кінчики волосся, розгладжує їх та відновлює. Після нанесення олійки волосся стає гладким, слухняним і легко розчісується. Як додатковий бонус від використання продукту волосся набуває здорового блиску.

Loreal BB C'est Magic Cream 5-in-1 Skin Perfector - легкий ВВ-крем на кожен день в літній період. Містить SPF 20 та антиоксиданти. Спеціальна формула з екстрактом інжиру включає у свій склад спеціальні мікро-капсули з пігментом, які тануть при нанесенні на шкіру. Таким чином продукт легко підлаштовується під ваш тон шкіри і забезпечує ефект "макіяж без макіяжу". Має приємний аромат.

Ідеальний варіант літнього крему на ніч - Diadermine Ultra Protect Detox Night Cream - допомагає шкірі нейтралізувати шкідливі забруднення навколишнього середовища протягом ночі та оговтатися від щоденного стресу. Крем містить всіма любимі гіалуронові активні компоненти та детокс-комплекс. Результат помітний навіть після першого використання. Та ще більше в цьому кремі мені подобається його бюджетна ціна.

Ще один незмінний компонент догляду за шкірою протягом дня і ночі - гіалуронова кислота 2% + вітамін В5 The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5. Незмінний в даному випадку означає те, що ця скромна на перший погляд скляночка вже довгий час присутня на моєму косметичному столику. Останній раз я просто придбала дві наперед.🙈 Надважливий активний компонент для нашої шкіри та вигідна ціна. Це саме той випадок, коли ціна і якість в одному флаконі.

Туш Loreal Million Lashes Feline - це чарівна паличка для вій, що потребують розділення, підкручення та об'єму одночасно. Особисто я вже збилась з рахунку, скільки в мене було тюбиків саме цієї туші. Жодного разу не підводила, тому обов'язково буде у моїй косметичці.

З пензлів для макіяжу виділю одного фаворита - пензлик Real Tehniques Blush Brush. Пухнастий пензлик допоможе просто і акуратно нанести рум'яна, розтушувати їх. Пензлик не линяє, легко миється та не втрачає свою форму навіть після кількаразового прання. Щиро рекомендую!

Це були всі мої фаворити вересня! Сподіваюсь такий формат вам сподобався! Буду чекати ваших коментарів! 

Щиро ваша, Татка!



Werbung: Ich benutze Affiliate-Links/Я використовую партнерські лінки
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig