20 сентября 2019 / Teheresienwiese, Bavariaring, 80336 München, Германия

DIRNDL FAVORITE 2019 | МОЇ ФАВОРИТИ НА ОКТОБЕРФЕСТ 2019

Вже з 21 вересня Oktoberfest-2019 відкриває свої двері для багатьох тисяч туристів та баварців на масштабні святкування! В цьому році ми також матимемо нагоду відвідати відоме баварське дійство. То ж, вже як за традицією, я розпочала підготовку завчасно.

PreferByTatka

Про своєчасну підготовку я пишу не просто так. Далекоглядні туристи в даному випадку зможуть зекономити не маленьку суму грошей. 

Традиційний костюм: купувати "дірндл" чи знехтувати?!


Саме баварці показали мені, що народний костюм може бути не мейнстрімною штукою, а дійсно поважним вбранням на святкування різного роду свят: від весілля до фолькфесту. Тут вдягають dirndl з особливим задоволенням, а не тому "що так треба" або "так всі роблять". І це, мабуть, подобається мені найбільше.

Буду відвертою, ціни на якісний баварський костюм, м'яко кажучи, зашкалюють. Просто уявіть собі на скільки дорогою може виявитись така "народна" покупка, якщо баварці часто-густо обирають опцію "пошити самостійно", а ніж придбати вже готовий варіант. В офіційних магазинах традиційного одягу ціни стартують від 100 євро тільки за плаття. Додайте ще сюди вартість спеціальної блузи, прикрас, сумки та взуття, і вам це добре вдарить по кишені. Але ж, як йти на Візн  (більш офіційна назва Октоберфесту) непідготовленим.

Не засмучуйтесь. Існує вихід і не один.


По перше, приблизно за місяць до Октоберфесту в найпопулярніші мережі магазинів, такі як "Лідл", "Глобус", "Норма" масово завозять комплекти традиційного одягу як для жінок, так і для чоловіків. Зазвичай ціни на такі пропозиції в рази нижчі (комплект з плаття, блузи та фартушка обійдеться в 30-40 євро). Ціна - приємна, а от якість кульгає. 

Спосіб зекономити №2 - дочекатись знижок. Тут може спіткати невдача у вигляді недостатньої кількості потрібних розмірів. Та на якісніші моделі одягу за декілька днів до відкриття Візн ціни врізаються на половину і це не може не радувати.

Існує і третій спосіб, про який я дізналась буквально декілька хвилин тому, як почала готувати цю статтю. Є можливість орендувати бажану модель "плаття на Октоберфест". Сьогодні відкрила для себе сервіс dresscoded.com, що пропонує оренду навіть люксових моделей дірндлів. Я і трішки здивована, і одночасно задоволена цьому факту. Бо ж навіщо витрачати гроші на одяг, який висітиме у вашій шафі майже цілий рік без діла?! Оренда звучить набагато вигідніше. Хоча, тут також потрібно наважитись і таки віддати інколи немаленьку суму грошей за просто оренду одягу.

Мої фаворити на Октоберфест-2019


Цього року я обрала для себе модель дірндла за зниженою ціною. Мені пощастило відкопати свій розмір на знижках. Для натхнення і мотивації підготувала для всіх невеличкий колаж з моїм аутфітом на Oktoberfest-2019. Сподіваюсь, вам сподобається!

PreferByTatka

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig