10 сентября 2020 / Germany

МОЇ КНИЖНІ ПЛАНИ НА ВЕРЕСЕНЬ-МІСЯЦЬ

Причиною цього посту варто назвати безкінечні нотатки/скріншоти/записи в телефоні і на хмарі у Гуглі. А ще - свята, що так невпинно наближаються! Я дуже надіюсь, що матиму вільну хвилинку для прочитання омріяних книг найближчими вихідними 😊. А поки ділюсь своєю підбіркою книг на найближчий вільний час.

1. "Важкі рішення" Хілларі Клінтон. Обожнюю читати біографічні книги харизматичних і відомих людей. Порою такі історії дають максимальну підтримку і мотивацію йти до поставлених цілей!

PreferByTatka.com


2. "Тонке мистецтво пофігізму: Парадоксальний спосіб жити щасливо" Марк Менсон. Варто почати з того, що сучасний світ занадто вимогливий до людей. Особливо до тих, хто намагається чогось досягти і зробити це правильно. І часто це губить всі надії на краще.  Автор цього бестселлера говорить хороші слова, що коли ти визначаєш, що саме є найважливішим в житті, в той момент ти повинен просто наплювати на думку посторонніх і просто прагнути до бажаного, докладаючи при цьому максимум власних зусиль. Такому мистецтву я хочу навчитись. Сподіваюсь на цю книгу!


PreferByTatka.com

3. "Хочу і буду" Михайло Лабковський - книга та й сам автор стали відомими досить швидко і, здається, в один момент всі стали читати новинку. В крайньому випадку, так це виглядає для мене. Я б дуже хотіла прочитати книгу на українській мові - для цього доведеться брати "електронку" і таки звикати до "цифрової букви".

Прочитати наведені вище книги буде моєю задачею на найближчий час. Найважчим з цього всього задуманого звичайно буде знайти час на прочитання. Сподіваюсь, це виявиться набагато простіше, ніж я собі уявляю. 


А чи запланували собі щось на прочитання ви? Діліться в коментарях, я радо додам ваші улюблені книги до свого списку.


Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig