10 сентября 2020 / Germany

РОЗБІР ГАРДЕРОБУ. ОСНОВНІ ПРАВИЛА

 Осінь офіційно вже в Ампфінгу🍂 Настав той час, коли літні речі потроху втрачають свою актуальність і пора перебрати свою шафу та підготувати гардероб до прохолодної пори🙂. І, повірте, на це знадобиться більше, ніж один повноцінний день.

PreferByTatka.com



Спеціалісти рекомендують обирати окремий день і повністю присвячувати себе своєму гардеробу. Можна зробити цілу дівич-вечірку з хорошим вином та мелодрамою на фоні. Так буде точно набагато веселіше проводити час на одинці зі своєю шафою.

РОЗБІР ГАРДЕРОБУ. ОСНОВНІ ПРАВИЛА


Розбираємо гардероб ми за наступними правилами:

1) Ділимо усі речі на дві категорії: «носитиму, це підходить мені за розміром, стилем життя і є актуальним елементом сезону» та інша категорія - «не носитиму, забула, коли останній раз одягала, не підходить за розміром». Пам’ятайте, речі типу «схудну і буду одягати» тільки займають місце у вашій шафі і дуже скоро стають неактуальними.

2) Наступний етап - речі, що ми залишаємо, знову сортуємо на те, що одразу повертається в шафу, що варто попрати і те, що потребує ремонту. Одяг, що ми не залишаємо в себе взагалі, ділимо на те, що можна продати, подарувати і що варто віднести на переробку.

4) Далі варто працювати лише з речами, які лишаються жити з вами далі🙂. Черговий раз включаємо режим сортування і складаємо речі за категоріями: поясні вироби, плечові, сукні окремо, аксесуари і верхній одяг.

5) Аби зекономити час зранку на збори, можна відразу сформувати образи з речей, які ми відібрали відповідно попередніх пунктів. Починати варто з поясного виробу (брюки, джинси, спідниці) і вже далі формувати образ. Підібрали образ і сфотографували собі на майбутнє. Всі фото, зроблені під час примірок, закидаємо в окрему папку на телефоні. Це буде невеличка шпаргалка зі стилю у вашій кишені.

6) Повертати речі у шафу також потрібно правильно. Краще все вішати за категоріями і кожну річ на окремий вішак. Так ви не загубите якусь сорочку чи штанці в безодні своєї шафи. Ідеальним варіантом буде випадок, коли всі речі попередньо попрасовані. Це також грає роль в економії часу зранку перед виходом з дому.

PreferByTatka.com


Трикотажний одяг краще зберігати складеним на полиці, а не на вішаку, аби уникнути розтягування виробу. А речі з делікатних тканин краще загортати у спеціальний чохол, щоб не робити затяжки і не пошкодити матеріал. В свою чергу чохли для одягу обирайте прозорі. Це дасть можливість і вберегти одяг від пошкоджень, і при цьому ж бачити що де висить.

7) Старайтесь не вішати декілька речей на один вішак. З метою зекономити місце в шафі, ви просто черговий раз загубите ще одну річ в гардеробі.

Здається, основні моменти згадала. Тепер піду розбирати шафу🙈. А ви вже підготували свій гардероб до осені?
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig