28 марта 2017 / Ампфинг, Германия

A SUPERFOOD SMOOTHIE | ПОЛУНИЧНЕ СМУЗІ ДЛЯ БАДЬОРОГО РАНКУ

Приємне весняне сонечко, прохолодний вітер та більш легкий одяг означає тільки одне - довгожданний прихід весни, тепла, гарної погоди. Проте трапляється, що різка зміна погоди, післязимовий авітаміноз та в деякій мірі особисте ігнорування власного здоров'я може негативно вплинути на людський організм. Як правильно діяти в такій ситуації, враховуючи факт постійної зайнятості та недостатньої кількості вільного часу?!



Однією з найбільш можливих та досить важливих речей, яку кожен може зробити, це самостійно та регулярно живити свій організм необхідними поживними речовинами. З особистого досвіду можу сказати, що найкращим варіантом для мене в такій ситуації стало ранкове смузі. Уявіть, яка кількість поживних речовин міститься в одній скланці такого напою.

Навіть якщо хтось не великий фанат фруктів чи зелені, смузі змусить задуматись про протилежний бік цього всього процесу та допоможе максимально швидко вмістити у свій організм велику кількість поживних елементів.

Одним із основних елементів даного смузі являється вівсянка, яка містить достатню кількість корисних вуглеводів, що так необхідні під час прийому сніданку.  Не менш важливим компонентом є шпинат, багатий на білки, органічні та неорганічні кислоти, каротин. Йогурт наповнює смузі пробіотичними бактеріями, що укріплюють імунну систему та захищають організм від застуди та грипу.

Останнім часом мені дуже подобається саме так починати свій день - зі смузі, особливо з льодом (або замороженими ягодами), що бадьорить тебе, ніби ранковий контрасний душ. Тому сьогодні я ділюсь і з вами своєю ще однією причиною полюбити ранки.








Рецепт

  • 2-3 столові ложки вівсянки (я додаю сиру крупу, хоча можна і відварити)
  • невелика жменя листя шпинату
  • 250 г натурального йогурту (в мене соєвий з йогуртовими культурами, кальцієм та вітамінами)
  • 1 банан
  • декілька середніх ягід замороженої полуниці, що замінить нам відразу два складники: ягоди та лід
  • невелика кількість молока, щоб досягти ідеальної консистенції смузі (я використовую мигдальне молоко)
  • все кладемо до чаші блендера та змішуємо до потрібної консистенції. 


Тепер можна насолоджуватись приємним охолоджуючим смузі. І нехай ваші ранки будуть бадьорішими, а здоров'я - міцнішим. Смачного!

Завжди ваша, Татка Михнюк
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig