22 октября 2017 / Ампфинг, Германия

BIG DREAMS, LITTLE GIRL | ВЕЛИКІ МРІЇ МАЛЕНЬКОЇ ДІВЧИНКИ

big dreams, little girl

big dreams, little girl

big dreams, little girl

   Дозвольте мені перенести вас на років 15 назад, до мене 12-річної, коли мої дитячі мрії обмежувались лише неймовірним бажанням стати успішною фотомоделлю. Хоча, якщо задуматись серйозно, то всі 12-річні дівчата мріють, мабуть, однаково. Так, я мріяла, але ніколи не вважала себе достатньо підходящою для цієї ролі. В мене було занадто багато комплексів для того, аби втілити свої мрії в реальність. А потім - реальність ставала дедалі складнішою, а дитячі мрії так і залишились нездійсненними планами.

   Чесно кажучи, я ніколи не могла собі уявити, що життя зможе закинути мене в такі різні ситуації. Звісно, в моїх юних планах особливим пунктом було мати цікаве і насичене життя. Хотілося скоріше подорослішати та показати цьому світові, що насправді ти можеш сам.  Час йшов. І маленька сільська школа змінилась черговим великим іноземним інститутом, одна із дитячих мрій виросла в дорослу реальність. Це була чергова спроба після фейлу, фінал якої ще нікому абсолютно невідомий.

   В деякій мірі моє життя – це мій власний вибір. Те, де я зараз і ким я є, в більшості випадків залежить від великої кількості прийнятих мною рішень, відмов від чогось особливого і доволі частих поразок та розчарувать, чергових початків і завершень. Ні, сьогодні не буде опису чи аналізу якоїсь життєвої історії. Це скоріше новий старт з нуля.

   Та, не дивлячись ні на що, я просто намагаюсь проживати своє життя так, щоб, озирнувшись, я могла собі сказати, мрії не були даремними. В моїй уяві є чітке зображення того, до чого я прагну. І сьогоднішня я – це вже далеко не та маленька дівчинка, яка боїться своїх комплексів. Озираючись назад на ці 15 років свого життя, колекціонуючи всі прекрасні моменти, я розумію, воістину прекрасним є те, що моя дитяча мрія не була настільки ж вражаючою, як виявилось моє реальне життя.


big dreams, little girl

big dreams, little girl


Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig