18 сентября 2017 / Задар, Хорватия

12 THINGS I LEARNT IN THIS SUMMER | 12 УРОКІВ ЛІТА 2017

"Тому що літо - це ще одне маленьке життя..." - вже доволі заїзджена фраза, але вона дійсно передає всі враження від цього сезону. 

Всі вже давно підвели підсумки цього маленького життя, а я тільки наважилась сказати декілька слів. Насправді, це не зовсім підсумки, це скоріш за все висновки чи певні речі, які дали зрозуміти в якійсь мірі деякі аспекти щоденності.





1. Подорожей багато не буває.

Інколи просто необхідно змінити щоденні локації.  Нехай це буде поїздка до батьків чи просто знайомих, відкриття нової і невідомої країни або звичайний візит у сусіднє місто, але це вже маленька подорож. А кожне нове місце - це додатковий стимул, мотивація, натхнення на щось нове. Особисто коли я повертась з подорожі, то ніби отримую неймовірну кількість свіжих ідей, дещо новий погляд на життя і на людей, що мене оточують. Відразу з'являються сили і бажання створювати щось нове. 

2. Варто вміти сказати "Вибач"

Це слово іноді занадто тяжко сказати вголос та ще тяжче прийняти мізками і серцем все значення цих декількох букв. Проте бувають ситуаціїї, коли це слово просто необхідне.




3.  Люди спробують зупити вас

Звучить не дуже, знаю, але ще більшої правди ви досі не бачили в моєму блозі. І, як не крути, це дуже сумний факт і найбільш розчаровуючий урок для мене цього літа. Бували моменти, коли я відчувала себе не найкращим чином. І це залежало далеко не завжди тільки від мене. Проте в такі моменти завжди варто пам'ятати, наскільки вправно ви можете справлятись з ходьбою по розжареному вугіллі. 

4. Варто вміти приймати допомогу.

5. Батьки - це найбільш особливі та магічні люди на цій землі.

6. Природа, квіти, аромасвічки.

Літо 2017 подарувало мені особливу любов до природи. Мабуть, немає нічого більш дивовижнішо і красивішого за всі можливі творіння природи. Рідний ліс на Житомирщині, скромний Случ неподалік від батьківського дому, неймовірні Альпи чи безкрає море - все вдихає в тебе нове життя вже з першого погляду. А ще я навчилась любити аромасвічки. Це все вина періодичних місцевих дощів та часте перебування насамоті.







7. Дрібниці важливі

Приємне слово, випадкова посмішка, окреме дякую чи невеличка допомога - для когось це така дрібниця, а для іншого - глобальне значення. Тому кожного разу, коли збираєшся сказати якесь слово, краще сто разів подумай чи це дійсно того варте, аби потім не жаліти  все життя. (Хоча і є такі, що й не жаліють... і це прикро)

8. Святкуй свої перемоги!

Навіть маленька перемога в житті варта того, щоб її відсвяткували. Адже ми працюємо для того, щоб отримати бажане. Це варте свята!




9. Ранні підйоми - найкращий варіант підвищити свій рівень продуктивності!

10. Кожен в своєму житті має періоди, коли немає ні сил, ні бажання підніматись з ліжка. 

І це, мабуть, найкращий час, аби прислухатись до свого тіла. Воно ж не залізне - про це варто пам'ятати.

11. Догляд за собою - це не розкіш, це необхідність.

12. Я - залежна від природніх відтінків.

Натуральні відтінки в макіяжі, одязі, декорі - це все я. Ніколи не могла уявити, що це можу сказати колись. Але це сталось. І найбільше, що цікаво, це мені подобається і міняти поки нічого не хочеться.




---- Shop the post ----

Dress - Boohoo
Sandals - 5th Avenue

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig