03 января 2018 / Ампфинг

TIME FOR SUPER FOOD FOR BETTER WORKOUT | МІЙ ВЛАСНИЙ РЕЦЕПТ ДОПІНГУ ПЕРЕД ТРЕНУВАННЯМ

Я далеко не спортсменка і навіть не навіть не намагаюсь бути для когось кумиром в цьому ділі. Звісно, були спроби отримати красиву і спортивну фігуру ще десь в роки універу, та останнім часом я повністю запустила цей момент у своєму житті, за що зараз дуже сильно жалію. Та є чудова приказака: "Краще пізно, ніж ніколи" і я часто користуюсь нею у своє виправдання чи в якості додаткого стимулу.

На даний момент я відновила свої заняття в спортзалі і, дещо раніше, ввела в свій розпорядок ранкові пробіжки. І головне завдання на сьогодні, це правильна організація цих занять, аби вони проходили максимально ефективно та з користю.



Більшість, хто займається спортом (професійно чи "для себе"), вірить, що pre-workout-методи - це завжди ідеальний варіант. Більше того, вони завжди займають топові позиції серед тем, про що ж поговорити.

Вважається, що це досить корисно підтримувати свій організм за допомогою різноманітних солодких порошків чи добавок. Можливо, я колись і доросту до того стану, коли зможу вдало використовувати ці добавки. Та сьогодні я-занадто неорганізована людина в цьому питанні, щоб мати нескінченні шейкери для всіх моментів під час тренування, які я повинна роботи до, під час або після самого тренування.

Більше того, я буду чесною із собою та читачем, я прихильник спокійного початку дня з достантньою кількістю добра та щирості.

І сьогоднішня стаття - це своєрідна стаття-зізнання про те, як насправді я підтримую своє тіло під час чи до тренування. Не кривлячи душею, можу точно сказати, що найбільш улюбленим допінгом перед тренуванням для мене являється саме те, що я приготувала на своїй кухні. І улюблена добра чашка кави - це найперший варіант, якому я надам перевагу. Так вже повелось, що в моїх кухонних шафках можна знайти останнім часом силу - силенну різних super-foods - різних харчових добавок чи порошків, які я пробую з максимально вигідною позицією для себе поєднати зі звичайною їжею. І один із таких порошків являється порошок мака. Ні, вам не почулось і тут немає опечатки. Такий порошок дійсно існує.

Порошок мака відомий своїми глибокими перевагами для загального стану здоров'я жінок. Використання даного порошку надає жіночому організму більше енергії, витривалості та достатньо велику кількість вітамінів (В, С, Е) та мінералів (кальцій, цинк, залізо, магній та амінокислоти). Це все виводить порошок мака на доволі вигідну позицію та все більше привертає увагу у момент, коли ти готуєш смачний сніданок чи  ранкову каву. Більше того, чайна ложка порошку мака стане ідеальним доповненням для будь-якої кави. 



Мені подобається порошок мака тим, що при розчиненні має вигляд гарячого шоколаду. Проте, будьте обережні: такий напій має дещо гострий запах.

Ще деякий час назад я дізналась про користь кокосої олії саме в каві. Власне про всі корисні властивості даної олії особливо не варто розповідати, оскільки вона відома на сьогодні багато кому. А от про її користь при занятті спортом можна трішки звернути особливу увагу. Згадайте тільки чого вартий один тільки запах цієї олії. Вже навіть від того аромату хочеться більше рухатись та бути енергійним цілий день.



Але чому я додаю ці інгрідієнти саме в каву? - можливо спитаєте ви. 

Все доволі просто. Чорна насичена кава змушує організм використовувати жирові клітини як енергію для тренування. Плюс високий рівень кофеїну збільшує обмін речовин в 10 разів (тільки уявіть собі цей обмін...).

Проте не тільки це робить каву такою корисною. Власне кофеїн пом'якшує рецептори болю та підвищує витривалість організму. Тому чашка ароматної зранку додасть вам додаткової наснаги пробігти ще один додатковий кілометр. 

Це і є, власне, мій рецепт допінгу перед тренуванням. Спробуйте і ви! Можливо, такий варіант кави підійде і ще комусь.

Щиро Ваша, 
Татка


Інфобокс


Придбати Bio Maca Pulver можна:
- для Європи: https://goo.gl/Vd8xJq
- для України: з iHerb: https://goo.gl/C51oJt


Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig