08 января 2018 / Ампфинг

WHAT I ACHIEVED IN 2017 | ЩО Я ДОСЯГЛА ЗА 2017 РІК

Я дійсно люблю нові початки і, мабуть, я одна з небагатьох людей, хто дійсно користується понеділками по призначенню. Кожного разу я чекаю чергового понеділка, щоб напередодні мати можливість гарно обдумати минувший тиждень, все, що сталося протягом цього тижня і пробувати планувати далі свої справи. Тому й не дивно, що Новий рік для мене - це дійсно остаточний початок, обдуманий старт та чергова глава в моєму житті. 


Це зовсім не помітно "неозброєним" оком та я так багато досягла, в першу чергу для себе особисто, протягом цього 2017 року. Я добре памятаю, як починавсь цей рік. І порівнюючи той час з теперішнім, я дійсно можу навести цілий список речей, досягнення яких значать для мене досить багато.

№1

Я почала жити більше. Ця фраза скоріше не для буквального сприйняття. Власне, що я хочу сказати. Я просто навчилася аналізувати та насолоджуватись отриманим досвідом, а не тільки фіксувати його на фотокамеру. Жити в певній мірі просто "для себе" та своєї сімї і ні в якому разі не дозволяти ні роботі, ні будь-чому іншому псувати той неповторний момент життя. 

№2

Я досі вчусь та нині бачу прогрес в питанні "прийняття себе". Я намагаюсь трохи більше любити і приймати мої сильні сторони та недоліки. Це зовсім непросте питання, про це не можна написати докладний текст чи зняти щось подібне на фото, цьому не навчишся за один день і не втовкмачиш в свою голову, прослуховуючи аудіокнижку. Це просто моя власна подорож моїм  же життям. Це може здатися маленьким кроком, та насправді це величезний рух саме в правильному напрямку.



№3

Я намагаюсь досягти успіху там, де мені пророкують неабияку поразку. Знаєте, з одного боку, це дезмотивує і в один день ти просто падаєш на коліна, благаючи цей світ залишити тебе в спокої. Та інколи (ні! таки в більшості випадків!) хвиля розчарування проходить і ти починаєш розуміти, що цей світ виховує тебе для дійсно неймовірного життя! 2017 рік приніс достятньо розчарувань в собі і в людях, проте це дало ще й неймовірний поштовх зібрати себе до купи і впевнено крокувати вперед. Я не кажу, що саме за цей рік я досягла неймовірних успіхів, та я точно знаю скільки було нестерпних стартів і успішних фінішів, що робить моє життя більш щасливим і ще більш змотивованим.

№4

Прощення. Ні, я таки не навчилась робити це досконало. І це й досі залишиться на наступний рік, як одне із найважливіших завдань року. Хоча деякі зрушення в цьому напрямку таки є. 
Я навчилась прощати людей, які якимось чином стояли на моєму професійному шляху. Тут краще сказати "я зрозуміла" цих людей. Та, в будь-якому випадку, в цій історії це тільки початок, кінець якої, сподіваюсь, не за горами.



№5

Я нарешті відчула (дійшло!!!), що я дуже неорганізована в плані грошей. Я не вмію заощаджувати і, відповідно, не заощаджувала достатньо, аби реалізувати свої власні мрії, задумки чи грандіозні покупки. Сьогодні я гордо заявляю, що тут початок покладено. І сьогодні я довго буду обдумувати питання покупки нової пари чобіт чи все ж таки зберегти ці кошти на майбутнє.

№ 6 

Я доклала немало зусиль, аби реанімувати мій блог. Абсолютно новий дизайн, новий підхід і частіші публікації являються доказом цього. Та все ж працювати є ще багато над чим і, надіюсь, 2018 рік стане гарним часом для розвитку PreferByTatka.com. 

№7 

Я багато працюю, як фрілансер, не враховуючи основної роботи. І моя проблема в тому, що я не вмію достатньо розділяти роботу, рутину і час для відпочинку. Я розумію, що це все - моє власне здоров'я, та все ж кожен рік для мене це задача номер один. Можна сказати, що тільки наприкінці грудня 2017 я дещо зрозуміла правильний підхід до організації свого робочого і неробочого дня, та все ж великими досягненнями я не можу похвастатись.

№8

Я повернулася в спортзал. Так, це було затяжною процедурою, що в деяких випадках залежала не від мене однієї. Та я це зробила. Можу похвастатись і певним проривом в напрямку правильного харчування. Та й тут є моменти, що я хвацько ігнорую. Тому, 2018 - час остаточної зміни поглядів на щоденне меню.

№9

Я визначила і прийняла одне хороше правило: купуй менше, проте якісніше. Гардероб звісно справа кожного, та останнім часом, це правило функціонує для мене краще. Тут головне памятати той факт, що навіть якщо ти купуєш одну якісну річ на місяць, по завершенню року ти матимеш 12 якісних речей!



№10

Хм, робота та досвід... Що ж тут можу я сказати? Я знаю, це питання лоскотало думки багатьох людей протягом цього року. І, більше того, я знаю, що не всі цікавились цим питанням з добрими намірами (це не те питання, що задають при зустрічі другу, що давно не бачили, повірте😏)
Та я не бачу великого сенсу розсусолювати на цю тему. Єдине, що я можу сказати, мої власні події 2017-го в плані роботи достатньо виховали мою силу волі. Я почала працювати ще з новими людьми, в практично новій сфері і абсолютно в нових умовах для мене. Я знаю точно, що такі знання мені не носити за плечима і це дійсно загартовує мій досвід роботи.
2018 рік повинен стати максимально ефективним в цьому плані. Тим більше, я маю неймовірну кількість ідей, що ніколи не було до цього часу.

№11

Найважливіше те, що я нарешті відчула, що я набагато сильніше, ніж я собі уявляю. Я ніколи не могла собі уявити, що моє життя закине мене в такі ситуації. І я ніколи не могла подумати, що я сидітиму ось так і ділитимусь своїм життям з усім світом. Та все ж, це все - мій особистий вибір.

Та нова країна, нові люди, нові звички, навчання, співбесіди, змагання з самою собою та зі світом одночасно - це явно муштрує та загартовує. І хоч це не зовсім те, що називається "малиновим життям", та в більшості випадків це буває корисно.



А що ви досягли протягом 2017 року? Не важливо, було це неймовірно велике досягнення чи власний маленький успіх. Важливо, що є певний підсумок за ці 365 днів життя.

Щиро Ваша, 
Татка




Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig