15 января 2018 / Ампфинг

MORE LIPSTICKS | ПОМАД БАГАТО НЕ БУВАЄ

Хотілося створити максимально дівчачий пост і я вирішила, що найбільш підходящою для цього темою завжди буде пост про помади. Погодьтесь, коли було комусь достатньо тих помад, що вже лежать у косметичці?! - Відповім сміливо за всіх: "Ніколи!" 😊

Сьогодні напишу про свої улюблені помади, мабуть, за останній рік, якими я користуюсь частіше всього і до яких рука тягнеться кожного разу, коли я сиджу за косметичним столиком.

PreferByTatka.com

Отже, почнемо.

1) L'ORÉAL PARIS Color riche. Чудове поєднання кольору та догляду за губами. Це, мабуть, найголовніше, що мені подобається в цій помаді. Вона легко наноситься, не скочується та виглядає досить виграшно на губах. Завдяки вітаміну Е та Omega-3 (як заявляє виробник), помада чудово доглядає за губами. І це дійсно так. Я обрала для себе 630 відтінок beige a nu 💗 - ідеальний нюд для мене. 

PreferByTatka.com

PreferByTatka.com

2) NYX soft matte lip cream. Це дійсно крута матова помада, яку я зустрічала. Вона тримається, як "прибита" до губ 😁 і практично не сушить їх. Помада має приємний запах і наноситься зовсім просто. На фото - відтінок 02 Stockholm, ще один нюд у моїй скромній колекції. Та останнім часом я мрію ще про відтінки Istambul та Milan.

PreferByTatka.com

PreferByTatka.com

3) L'ORÉAL PARIS Infaillible Lip Paint/Lacquer. Виробник позиціонує цю помаду,як таку собі "фарбу для губ". Для мене ж це зволожуюча губна помада, що дещо нагадує блиск, що повністю перекриває мій природний відтінок губ. 101 відтінок Gone with the nude - універсальний, він ідеально підійде як блондинкам, так і брюнеткам.

PreferByTatka.com

4) MAYBELLINE Vivid Matte Liquid. Я не зовсім розумію, чому цю серію називають матовою, оскільки в неї більш сатиновий фініш, та все ж вже другий відтінок з наведених я прихопила до своєї косметички. Відтінок 50 nude thrill - це щось середнє між Infaillible Lip Paint та NYX soft matte lip cream

PreferByTatka.com

5) SLEEK Matte Me. Стійкість цієї помади не можна порівняти ні з чим. Вона просто мега стійка, а пігмент в'їдається в шкіру губ ще дуже надовго, що навіть коли ви їсте щось жирне, можна не переживати, що ваші губи будуть ненафарбовані. В мене відтінок 1038 fired up і з ним потрібно бути обережною - наносити досить акуратно. І, пам'ятайте, такий колір губ - явно не на кожен день.

PreferByTatka.com

PreferByTatka.com

Інфобокс

Всі помадки можна придбати за наступними лінками:
1) L'ORÉAL PARIS Color riche. https://goo.gl/61uJK22) NYX soft matte lip cream. https://goo.gl/swgMaA3) L'ORÉAL PARIS Infaillible Lip Paint/Lacquer.https://goo.gl/fpppBK4) MAYBELLINE Vivid Matte Liquid. https://goo.gl/kwoHLp5) SLEEK Matte Me. https://goo.gl/oG5mCA
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig