07 января 2019 / Бавария, Германия

MY NEW YEAR STRATEGY | СТРАТЕГІЯ НА НОВИЙ 2019 РІК

Щасливого Різдва, дорогий мій читач! Сьогодні я, як ніколи раніше, маю велике бажання почати цей робочий рік на своєму блозі. Навіть якщо і сьогодні Різдво - найбільше свято кожного українця! Моє натхнення не має вихідних! Плюс, саме ж на Різдво прийнято збиратись всією родиною за святковим столом. А мої читачі - це і є частина моєї великої родини!

PreferByTatka.com

Новий рік - нова я


7 днів нового 2019 року вже стали історією! Я сподіваюсь, що кожен мав тільки позитивні враження від першого тижня 2019-го! І я більш ніж впевнена, що кожен з вас уже встиг скласти свої резолюції на майбутній рік. А судячи з кожного другого допису в Instagram, всі вже навіть встигли перенасититись чужими підсумками-2018 та планами на майбутніх 365 днів.

PreferByTatka.com

Але, я думаю, що зараз - наймагічніший час для кожного з нас, аби планувати та мріяти! То ж сприймаймо все спокійно і як доцільне, адже початок січня - це гарна нагода владнати зі всіма планами на рік вперед, гарно продумати все, що хотілося б зробити більш-менш непогано і (як, власне, я сама сподіваюся) в результаті отримати ще один хороший рік свого життя.

Особисто я завжди любила свіжі старти і нові починання, будь-то новий день, понеділок вранці або ж просто нова і чиста сторінка в блокноті. І тому Новий рік для мене - це ще один старт, проте більш масштабніший і магічніший у всіх розуміннях.

Занадто особисті речі


2018 рік не приніс якихось глобальних змін у моє особисте життя, та все ж таки я зуміла знайти певні важливі моменти для себе. 2018 рік приніс мені більше розуміння самої себе і того, чого я насправді прагну від життя. Він вдало розподілив всі пріоритети. Деякі моменти є занадто особистими і мені здається, що читачу буде не так просто зрозуміти всю глибину ситуації по декількох словах. То ж, сьогодні дозвольте мені залишити особисте при собі. АЛЕ! На основі цього "особистого" я б хотіла сформувати свої плани на 2019 рік. Не секрет, що на сторінках PreferByTatka.com явно засвітяться тільки "дозволені" моменти всього плану-2019😉 (надіюсь на здоровий глузд читача).


Я Б З РАДІСТЮ ПРОЧИТАЛА ДЕЯКІ МОМЕНТИ ВАШИХ ПЛАНІВ НА 2019 У КОМЕНТАРЯХ НИЖЧЕ!


PreferByTatka.com

№ 1 ПРОДУКТИВНІСТЬ ЖИТТЯ


Я помітила, що рутинність життя може просто зжерти тебе і разом з тобою і твої ж амбіції та плани на це життя. І хоч інколи у моєму житті тяжко знайти постійну рутину (я не жаліюсь зараз) і часто один мій день мало схожий на попередній, я також розумію, що разом з цією рутиною приходить і більша організація себе і свого часу. Тому, рутина - це вже не так і погано з одного боку.

PreferByTatka.com

Наприклад, щоденний ранній підйом в один і той же час, елементарна зарядка чи проста розминка, ванна і вмивання, а потім чашка кави і дві сторінки чергової книги, плюс сніданок для чоловіка - все це може виглядати занадто заїжджено і нецікаво (так і пахне рутинністю...) Але ж це і є життя! Без цього ми далеко не дійдемо. Суть і заключається в тому, аби правильно організувати всі необхідні елементи.

Повертаючись до ранніх підйомів, можу сказати одне важливе правило, яке точно працює зі мною: чим раніше я прокидаюсь, тим більш організованою себе почуваю. Я більше встигаю, я помічаю, що моє життя є більш продуктивним і, більше того, я маю чудове самопочуття протягом всього дня, як би погано все не здавалось протягом перших 5 хв після прокидання.

№ 2 РІСТ ОСОБИСТОСТІ


Останнім часом я мало звертала увагу на свою особисту думку щодо свого життя. Можливо, мені просто здалося, але повністю розчинитись у процесі формування власної сім'ї, ігноруючи при тому свої власні особистісні якості веде до деградації тебе і твоєї індивідуальності.

Одним із ключових моментів успішної сім'ї являється постійний ріст особистості кожного члена сім'ї. Коли і чоловік, і дружина задоволені власними досягненнями та успіхами, сім'я має якийсь непорушний баланс, що не дозволяє виникати різним сумнівам чи суперечкам. Погоджуюсь з тим, що це звучить трохи складно. Та це є мої власні спостереження та висновки, над якими я і планую працювати в 2019 році.

PreferByTatka.com


№3 СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ, ГАДЖЕТИ ТА ЖИТТЯ


Я наткнулась на один факт про те, що перегляд телефону чи будь-якого гаджету перед сном гарантує вам безсоння. Після того, я спробувала просто вмикати на своєму телефоні режим "В літаку" перед тим, як йду в ліжко і відкладати телефон подалі від поля зору. І, о чудо! Я засинала в нормальний час, мала чудовий сон і зранку прокидалась в чудовому настрої. Ніякого безсоння, роздратованості чи поганих відчуттів. То ж, не важко здогадатись, яким буде ще один пункт мого плану на 2019 рік.

Я також шукаю гарне рішення, аби скоротити час використання соціальних мереж протягом дня. Адже більшість того часу, що я проводжу в тому ж таки Instagram витрачається саме на просте пролистування стрічки новин. Для чого? - єдине питання тут, що немає відповіді. 

Одна із найголовніших цілей на 2019-й - оптимізувати використання соціальних мереж, включаючи обмеження можливого негативу у стрічці новин та у власному контенті.

PreferByTatka.com

№4 ЗДОРОВ'Я: ФІЗИЧНЕ І МОРАЛЬНЕ


Це - найголовніший пункт мого плану-2019! І, на жаль, саме над цим пунктом доведеться працювати максимально багато. 

Я, поки що, так і не знайшла правильного плану харчування, який би працював би саме так, як того хочу я. На основі цього є велике бажання поринути у сферу нутріціології, повністю і з головою. 

Я також тренуюсь багато в спортзалі, але поки не бачу бажаного результату. Я сильно втомлююсь, але прогресу особливого не бачу. Тому, тут ще занадто багато роботи над собою і своїм тілом. І, так само, як і в попередньому абзаці, є одне питання: як правильно організувати свої тренування, аби досягти бажаного. Поки відповідь одна: самостійно вивчити цю сферу, бо ж хто може подбати про тебе краще, ніж ти сам?!

Важливо додати, що наш внутрішній стан певним чином впливає на наш зовнішній вигляд. Варто також дбати про свій психологічний стан, про врівноваженість, розсудливість та мудрість. 


Що ж, це і є одні із важливих пунктів мого плану на 2019 рік! Дещо я таки залишила для себе, але важливі моменти я освітлила. 

Я хочу, аби 2019-й став чудовим, організованим і продуктивним у всіх напрямках мого життя. Сподіваюсь, буде так, як я запланувала. 

Почнемо цю подорож разом?! 

Щиро Ваша, 
Татка


Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig