14 ноября 2019 / Ампфинг

AUTUMNAL MOOD & COOKIES | СМАЧНЕ ПЕЧИВО ДЛЯ ЗАТИШНОГО НАСТРОЮ

PreferByTatka.com

З кожним днем стає все холодніше, жовтого листя більшає і осіннє небо наполегливіше тисне на мозок своєю сірістю. Осінь починає зводити з розуму незначною меланхолією, а запаси какао поступово зменшуються на кухонних поличках.

Тим не менш, я обожнюю цю пору і ця любов прогресує з кожним черговим роком. Не знаю, чи є для цього якесь логічне пояснення, я ж все списую на дату свого народження. То ж вам доведеться змиритись з тим, що автор цієї статті до кісточок "осіння людина".

Обмаль часу для життя


Здивувалась сьогодні від того, що на календарі середина третього місяця осені. КОЛИ? Коли час навчився так швидко втікати?! Здається, що і моргнути не встигла, а вже скоро зима. 

Таким чином у моїй голові крутиться тільки одна думка: "Напевно, я - найповільніша і найбільш неорганізована людина у світі". Я абсолютно нічого не встигаю: вчасно публікувати ще літні статті на PreferByTatka.com, оформити відпустку, придбати білети на літак, оплатити податки і оформити робочі документи, обробити фото, написати пости, спланувати наступну подорож, а ще в мене взагалі-то є робота, трішки навчання і відповідальність вдома. Ох, я тільки мовчу, що твориться в моїй голові. Як тільки люди справляються ще з дітьми на додачу? 

Все, припиняю плакати! Цим постом я спробую наздогнати свій контент-план на цю осінь. Блогер у моїй голові подумки вбиває мене за мою неорганізованість.

Осінній аутфіт


Періодичні дощі минулого місяця вдало нагадали мені про існування синенько-квітчастих чобіт у шафці для взуття. Ви не повірите, але їм вже більше п'яти років, а виглядають вони, як вчора куплені. Взути в дощ такі чоботи - це найкращий варіант підняти собі настрій на позначку вище від депресивного стану і повернутись у дитинство, навіть якщо тобі ще трішки і 30 🙈

PreferByTatkaPreferByTatka


Так-так, я бігала цього року по калюжах у цих чобітках. Зовсім трішки, не подумайте нічого поганого. Все для того ж таки настрою та натхнення. Для справжнього осіннього аутфіту варто додати м'який бежевий светр, утеплений тренч і зручні штанці, в яких також не буде холодно. Ніколи не заморочуюсь щодо своєї зачіски, оскільки додати об'єму моєму волоссю в таку погоду рівняється задачі з області фантастики. Тому я сміливо обираю капелюх і теплий шалик та поспішаю підкорювати цю пору року. Повірте, капелюх все вирішує! Хапаю каву і нехай весь світ зачекає...


PreferByTatka

Осіннє печенько


Відбулося загострення бажання випікати смаколики. Я знаю, ви любите пекти так само, як і я. Тому у сьогоднішньому дописі "про все на світі" буде ще й рецепт смачного домашнього печива. Це ще плюс один корисний пункт з плану "Як розбавити дощові осінні будні"

Важко не погодитись, що рівень затишності у квартирі зростає до максимуму, коли вдома пахне свіжою випічкою. Навіть нелюбителі булочок легко підтримають цей факт.

Ті, хто читав мене хоч раз або слідував моїм рецептам, точно знає, що я не люблю особливо заморочуватись над інгредієнтами, та й, частіше всього, я не маю достатньо часу на це. Мені просто подобаються прості речі. І ще більше я радію, коли з простого можна зробити щось смачне і оригінальне. Тому, переходьмо до рецепту нарешті!


↢ ОСІННЄ ПЕЧИВО З КОРИЦЕЮ ↣


  • 300 грам борошна
  • 100 грам коричневого цукру
  • 200 грам вершкового масла кімнатної температури
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 яйце
  • 1-3 чайні ложки кориці і какао порошку
  • дрібка коріандру, кардамону, меленого імбиру


Спочатку потрібно змішати масло, цукор та яйце. І щоб процес був більш приємним, просто дістаньте масло з холодильника на годину раніше. Інакше ви зламаєте всі ложки на своїй кухні.
PreferByTatka.com

Другий важливий крок - змішати всі сухні інгредієнти. Просіяти їх через сито і додати до цукрово-яєчно-масляної мішанини. Ретельно вимісіть тісто для майбутнього печива, сформуйте акуратну кульку. Обережно загорніть кульку в кухонну плівку та відправте в холодильник на 10-15 хв.

Поки тісто відпочиває, розігрійте духовку до 200 градусів.

Далі - діло за простим: розкачати тонко тісто, вирізати з нього печиво улюбленої форми (я спробувала створити кленові листочки) і відправити його на 10 хв у духовку. Але пам'ятайте, якщо відполіктись від цієї відповідальної справи на Інстаграм, то печиво миттю перетворюється на вугілля і вже навряд чи буде придатне до вживання.
PreferByTatka.com

PreferByTatka.com

Знаєте, я забула згадати вище про найважливіший інгредієнт цього печива - це келих червоного сухого. А ще - можна знайти компаньйона для виконання цієї місії. Так час пролетить точно з величезною кількістю задоволення.

Суть цього безкінечного посту в натхненні на чудову осінь, навіть якщо ви погрузли у буденних справах і, можливо, деякі проблеми спіткають вас. Життя занадто швидко втікає, щоб не святкувати його кожного дня.

Щиро Ваша Татка

P.S. Вам сподобався такий варіант посту-мішанини? Якщо так, дайте обов'язково знати у коментарях нижче. Я буду дуже вдячна.

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig