06 ноября 2019 / Германия

SHOPPING IN OCTOBER | ЛЮКСОВІ І БЮДЖЕТНІ ПОКУПКИ В ЖОВТНІ


Жовтень у цьому році виявився дуже енергійним і багатим на покупки. Зважаючи на це, я вирішила започаткувати рубрику "SHOPPING IN...", де з радістю буду ділитися своїми покупками і знахідками.

Сама я обожнюю подібні рубрики у інших блогерів і часто-густо читаю їх статті-огляди або переглядаю відео на YouTube. Мені поки що не вистачає сміливості для зйомки "stand up"-відео, тому пропоную вам текстовий варіант. То ж, якщо вам цікаво дізнатись, що нового з'явилось в моїй косметичці і які саме засоби я можу сміливо рекомендувати, залишайтесь зі мною тут, на сторінках PreferByTatka.com.

PreferByTatka.com

Макіяж


Я давно заглядала на тональну основу Double Wear Nude від  Estee Lauder. І цього разу я таки наважилась на покупку. Забігаючи наперед скажу, поки не пошкодувала.

PreferByTatka.com

Легка водяниста текстура, проста в нанесенні і приємна на дотик. Можна без труднощів розподілити без спеціальних гаджетів (кисті, спонжі), а за допомогою власних пальців😊. Основа має дещо різкий запах, проте при нанесенні це не відчувається. Я обрала для себе відтінок Cool Bone (1C1), що ідеально підійшов до мого відтінку шкіри.

На обличчі дана тональна основа виглядає що не є "дорого-богато". Є таке враження, що ти - власниця ідеально зволоженої, насиченої і відпочилої шкіри, навіть якщо сон був далеко неідеальний, а на роботі в тебе вічний завал. Основа не підкреслює недоліків і непогано маскує дрібні почервоніння. Також Double Wear Nude має SPF30, що тільки додає їй переваг.

Єдиний недолік, який я помітила з першої ж спроби використання, це відсутність дозатора чи піпетки. В такому випадку необхідну кількість продукту спочатку потрібно дістати з баночки на тильний бік руки, наприклад, і вже тоді наносити на обличчя. Звідси виникає питання економності даного продукту.

PreferByTatka.com


Консилер Line smoothing concealer anti-cernes estompe rides від Clinique: густа консистенція, яку достатньо важко тушувати на ніжній шкірі під очима. Складається враження, що продукт добре ляже на обличчя тільки тоді, якщо його попередньо нагріти. Скажу відверто, поки консилер викликає не зовсім приємні враження: він помітно підкреслює текстуру шкіри і дрібні складочки під очима. Продовжу тестувати даний варіант, проте все ще залишаюсь у пошуку того самого, ідеального консилера.

PreferByTatka.com

Палетка тіней від Urban Decay NACED Petite Heat - це про якість! Тіні ідеально м'які і гарно тушуються, не обсипаються і ними важко зробити кляксу. Не даремно цього виробника нахвалюють так багато блогерів. Проте і тут знайшлося розчарування - я, здається, помилилась з набором відтінків. "Петіт Хіт"-палетка містить теплі відтінки оранжевого, червоного і коричневого. Поки справитись з такими кольорами важко, проте ще є час на "навчитися".

PreferByTatka.com

"Однушка" тіней від Catrice з минулорічної різдвяної лімітованої версії (вхопила на розпродажі). Золотий відтінок чудово підкреслює блиск в очах та ідеально підійде для святкових подій або щоб підкреслити внутрішній кутик ока у повсякденному макіяжі. Тіні добре тушуються за допомогою невеличкої кисті або подушечки пальця. Їх також можна нашарувати для більшої насиченості. 

Догляд за волоссям


В жовтні косметичний арсенал для волосся поповнився новим дуетом від Sante. Цього разу тестую шампунь та ополіскувач Balsamo Lucentezza з екстрактом листя берези, рослинним протеїном та провітаміном В5. Серія не містить силіконів та парабенів - все для натурального догляду за волоссям. 

PreferByTatka.com

Вже після першого використання волосся набуває живого блиску та приємної м'якості. Шампунь делікатно очищає волосся від забруднення та жиру, а ополіскувач помітно доглядає за довжиною.

Догляд за обличчям


Ця стаття не буде багатою на доглядові продукти, оскільки я нічого нового не купувала у жовтні. Проте онлайн-магазин люб'язно поділився зі мною невеличким пробним зразком нового серуму для обличчя Advanced Nignt Repair від Estee Lauder. Це якийсь космічний продукт судячи з його ціни, але варто зазначити, що, за словами виробника, ця сироватка для обличчя максимізує потужність природного оновлення шкіри у нічний час за допомогою ексклюзивної технології ChronoluxCB ™. Також включає антиоксиданти та гіалуронову кислоту, природний "магніт вологи", який допомагає затримувати вологу у шкірі.

PreferByTatka.com

З власних скромних спостережень - серум має легку консистенцію і після нанесення не обтяжує шкіру. Запах продукту освіжаючий, нагадує запах м'ятного чаю. Швидко вбирається шкірою і не залишається жирною плівкою на поверхні. 

Здається, я поділилася всім, що було заготовлено у мене для цієї статті. Сподіваюсь, що я принесла вам максимум корисної інформації. Дуже дякую, що залишаєтесь зі мною і кожного разу чекаєте мого повернення!

Щиро Ваша, Татка!




Werbung: Я використовую партнерські посилання/Ich benutze Affiliate-Links
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig