29 ноября 2016 / Житомир, Житомирская область, Украина

About the author | 10 фактів про "невідомого автора"

 Ну, що ж... Ще один рік мого життя пройшов. На перший погляд дещо сумно звучить попереднє речення, але факт залишається фактом. Проте в день свого народження я не хотіла б підводити якісь підсумки за рік, обговорювати пройдений етап в житті чи вести мову про якісь щоденні питання. Сьогодні я хочу познайомити свого читача зі мною. Трошки більше звичного. Тому тримайте декілька випадкових фактів про мене, як "невідомого автора". Содіваюсь, поки що...

prefer_by_tatka


1. З усіх тварин на землі я обожнюю птахів і дуже сумую, коли бачу їх у клітках в зоомагазинах. Вважаю, що клітка тільки псує всю ту "пташину" красу.


2. Не уявляю своє життя без книг. Можливо, це хвороба, але в майбутньому я мрію про власну домашню бібліотеку або невеличкий книжковий магазин. 

3. Я неймовірний кавоман. Смакую каву в будь-якій половині дня, люблю сама готувати цей напій та знаходити нові його види в кав'ярнях. АЛЕ... вважаю, що в Starbucks круті тільки кружки.

4. Я люблю Україну. Ні, не українську владу, а саме Україну. Особливо - рідне Полісся. Але найближчим часом збираюсь спакувати своїх півжиття в одну велику валізу та переїхати жити в іншу країну.

5. Одне із моїх захоплень - фотографія. Проте в мене катастрофічно не вистачає часу на повну реалізацію в цій сфері.

6. Підтримую думку про те, що не все в цьому житті приходить за гроші. Ніяка наука не купиться за гроші і не вкладеться нікому в голову. Все залежить від часу, великої праці та неймовірного бажання!

7. Раніше думала, що вступивши до престижного ВУЗу, можна отримати більше знань та навичок. Свого часу навчалась на двох факультетах одночасно. Проте тепер всіма силами тільки за самонавчання та самодисципліну. 

8. Я вправно володію українською мовою і вважаю, що саме українська - наймилозвучніша мова на землі. Але паралельно вивчаю англійську, німецьку і, як би це дивно не звучало, російську. 

9. Я вишиваю. Або, краще сказати, намагаюсь знайти час на вишивання.

10. Я - ІТ-шник і дійсно люблю свою роботу, але все життя мріяла бути успішним економістом.
Ось такі, дещо дивні 10 коротеньких фактів про мене. Сподіваюсь, що такий стиль спілкування сподобається вам. Ну, а поки що дякую, що ви є і біжу святкувати свій День народження! 


prefer_by_tatka
prefer_by_tatka

prefer_by_tatka

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig