28 декабря 2016 / Житомир, Житомирская область, Украина

Fantastic Beasts and Where to Find Them | Новий магічний фільм від творців Гаррі Поттера

<<Текст написаний ще 23 листопада, але так сталось, що поблікується тільки сьогодні... надіюсь на  Ваше розуміння. Приємного читання!>>


Ще з минулої середи, коли ми з братом побували на прем'єрі фільму, про який сьогодні піде мова, я збиралась з думками аби написати хоч невеличкий огляд від себе. Я все думала, чи взагалі варто братись за цю тему, адже я аж ніяк не кінокритик чи великий знавець в цій області. Тим більше, що на даний момент, мабуть, всі встигли переглянути фільм і самі. Але я все ж таки вирішила спробувати. Можливо, з цього щось та й вийде...



Чесно зізнаюсь, що дізналась про новий фільм за мотивами книги Джоан Ролінг зовсім випадково. Це було несподіване знайомство та любов з першого перегляду. Коли я вперше переглянула трейлер фільму, я вже точно знала - я маю відвідати кінотеатр заради цїєї стрічки! Очі загорілись і терпіння не вистачало навіть дочекатись того самого дня прем'єри.






Сюжет

Події розгортаються у прекрасному Нью-Йорку 20-х років. Ой, ці неймовірні 20-ті роки: витончені і водночас розкішні жіночі сукні, делікатні манери, галантні джентельмени і... паралельний чаруючий світ магії. Я, особисто, в захваті від цього і це додало фільму ще одну позитивну галочку від мене.
Фільм показує нам світ магії задовго до того, як з'явилась історія про Гаррі Поттера. Тільки подумайте, сам Альбус Дамблдор ще зовсім молодий. 😃А магічний зоолог Ньют Саламандер тільки розпочав свою роботу над книгою про фантастичних звірів, по якій згодом буде навчатись всім відомий "хлопчик, який вижив". А от про що та про кого буде йти мова в книзі Ньюта, можна побачити в самому фільмі. Зізнаюсь, за час перегляду фільму я навіть обрала для себе фаворита серед тих звірів. Залишитись байдужою до тих героїв було неможливо.
У фільмі магічний світ делікатно переплітається зі звичайною буденністю тодішнього Нью-Йорка і життя маглів досить вдало вписується в загальну магічну картинку. Це дійсно цікаво. А чаруюча мелодія на фоні всієї історії, що вже давно всім відома ще з фільмів про Гаррі Поттера, повертає нас в ті часи, коли популярність того ж таки Гаррі Поттера тільки-тільки починала набирати обертів.

Сказати, що мене захопила ця історія так само, як і історія про Гаррі, я не можу. Але книга
"Fantastic Beasts and Where to Find Them. The Original Screenplay" вже очікує мене для прочитання. Тому обіцяю, що найближчим часом я зможу дати вам невеличке порівняння "оригінальний сценарій - фільм". На сам фільм я раджу сходити, якщо є ще такі люди, що не встигли в грудневій метушні переглянути магічну історію.

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig