29 декабря 2016 / Ампфинг, Германия

Schloß Hohenschwangau | Подорож до лебединого краю. Частина І




Відкривати щось нове для себе, відвідувати невідомі місця та захоплюватись небаченою красою, що може бути краще для будь-якої людини. Це ще один спосіб саморозвитку та вдосконалення. Шкода, що на такий спосіб частіше всього необхідно трохи більше вільного часу та, як не крути, можливостей (читаємо, фінансів 😉). Але прекрасне може бути і поруч. Природа кожного куточка світу - неймовірна та оригінальна. І таким райським і королівським (в буквальному значенні цього слова) місцем я хочу поділитись сьогодні і з вами.


Надто важко підібрати слова, аби описати ті емоції та відчуття, що наповнювали мене в той день. Це було неймовірно і я раділа, як дитина. Просто уявіть собі, що це було моє перше знайомство з горами! Так-так, за свої двадцять з гаком років я не доїхала ні до Українських Карпат, ні до Кримських гір. Але краще пізно, ніж ніколи. І цього разу були прекрасні Альпи.

Ціль поїздки була чисто екскурсійна! А точніше - то давно відомі всім замки Hohenschwangau та Neuschwanstein. Скажу відразу, ці замки та, взагалі, саме містечко Фюссен - з розряду must see для кожного. Бо ніякі слова, фото та навіть відео не зможуть передати всю ту красу! Це потрібно бачити.

Містечко Фюссен розмістилось у підніжжя гір. На час нашого візиту воно пишно вбралось в яскраві новорічні прикраси. Там пахло Різдвом. І, зізнаюсь, то чудове місце для відпочинку. Там можна винайняти готельний номер або будиночок та провести вихідні не тільки в задоволення, але і з користю. 

Замок Хоеншвангау - це романтична резиденція середньовічного стилю, що розмістилась у Південній Баварії. З історії відомо, що замок був побудований королем Максиміліаном ІІ Баварським. І саме тут зростав майбутній король Людвіг ІІ. З висоти скелі, на якій розмістивсь замок, можна спостерігасти два озера - Альпзее та Шванзее, гори, милі невеличкі готелі та, звісно, сам замок Нойшванштайн. Прості прогулянки тими сходинками та вуличками вже дають відчуття, що ти побував в тій епосі романтизму. Деталі, малюнки, споруди, портрети...   Що не кажіть, та це надихає.  А додайте трошки свіжого повітря, трошки більше снігу, ніж за звичай це є в Німеччині, та обов'язково приправте різдвяними вогниками та гарним настроем і квінтесенція щастя прямо перед вами... І це ще ви не піднялися до Нойшванштайну.😁 Але про нього вже в наступній частині, вже завтра... Надіюсь, що дочекаєтесь.

Ваша Татка

Всі фото зроблені на Apple iPad 4 Mini
Корекція кольору - Adobe Photoshop Lightroom


















Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig