04 мая 2017 / Ампфинг, Германия

FRESH BLOG NEWS | І ЗНОВУ НОВИНИ...

І ось завітав до нас травень: пишно вбраний в соковиті зелені шати, пахучі квіти та неймовірно свіжий вітер. Магнолії вже відцвіли та й сакура вже сіє по вулицях рожевим снігом. Уявіть на хвилинку пташиний спів... Це весна!
Така краса без сумніву мотивує щось творити. Про що сьогодні ми і поговоримо. Звісно, мова піде не зовсім про творчість, але певні новинки від мене можливо когось зацікавлять.


На днях обдумувала таке питання: як стати ще ближчою до своїх читачів? Як умудритись інформувати зацікавлених ще скоріше? Кожного разу в голову забиралась якась свіжа ідея, але чогось не вистачало. Я взагалі вважаю, що кожна ідея має право на втілення та існування. Ніколи ж не знаєш, що можеш отримати в результаті. Однак про це дещо пізніше. 

Сьогоднішня публікація повністю присвячена такому собі символічному розширенню "PREFER". Мова йде про свіжовідкритий канал в Telegram.

Хто поки що не чув про Telegram, розповідаю: це досить поширена на даний момент аплікація на телефон чи лептоп з будь-якою операційною системою. Головна ціль аплікації - електронне листування між друзями та знайомими, іншими словами "chat-інг". Одним із нещодавніх розширень Telegram стала можливість створювати власні канали - на мотив вже звичних груп в vk.

Тому, я рада поділитися зі своїми читачами: тепер ми станемо ще ближчі! 😁 Щиро запрошую всіх до нашого нового каналу PREFER by Tatka в Telegram. Клікайте ТУТ на посилання і приєднуйтесь скоріше.



Ось така новина на сьогодні. Буду рада бачити всіх серед читачів свого блогу, а тепер - ще й каналу в Telegram. 

До скорих зустрічей на просторах інтернету.

Ваша Татка.
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig