23 мая 2017 / Ампфинг, Германия

8 LIFE LESSON WHICH I LEARNT LAST YEAR | МІЙ ПОГЛЯД НА ЖИТТЄВІ УРОКИ

Чи часто хтось задумується про життя? З чим порівнюєте себе? З ким змагаєтесь? І чи ставите собі цілі? Чи досягаєте задуманого? Такі питання запросто можуть поставити в тупик кожного. І я не виключення. Бо ж життя прожити - не поле перейти. Ба, й поля буває трапляються широкі і тернисті.

Зазвичай такі публікації пишуться, як підсумок пройденого року чи напередодні дня народження, проте я захотіла зачепити цю тему саме зараз, добре обдумавши якусь частинку свого життя. І якщо я раніше задумувалась і вивчала більше себе, то за останній час я більше дізналась про людей, про хороше і погане. І, сьогодні, я озираюсь на пройдений проміжок часу, я можу сказати, що він був повний життєвих уроків. І, сказати по правді, час таки ставить все на свої місця. 


1. Дружба


За цей час я достатньо дізналась про дружбу. І все - із власного досвіду. Я багато чого навчилась і зробила достатньо висновків для себе, аби не повторювати пройдене. Як ви гадаєте, на чому грунтується справжня дружба? Для мене - це вміння довіряти та отримувати у відповідь таку ж довіру. 

Я знайшла "своїх" людей і достатньо пальців однієї руки аби їх перерахувати. Проте вони варті того, щоб триматись до них близько.



2. Прямо зараз я конкурую тільки з вчорашньою версією себе! 


А хто ж ще потрібен, щоб самоствердитись і виточити кращу версію себе?!

3. Я не зможу догодити кожному!

Скільки людей - стільки думок. І, якщо для одного я можу бути цікавою людиною, то інший скаже, що я просто псую його час. Я вчусь сприймайти як позитивні, так і негативні відгуки в свій бік, приправляючи все це тільки власним поглядом на життя і роблячи при цьому правильний на свою думку вибір. Є тільки декілька людей в цьому житті, поради і критика яких для мене на ціну золота. 



4. Позитивні думки - позитивне життя! 


Я саме з тих людей, що вірить в матеріальність думки. Тільки ти сам відповідаєш за свої почуття і, як результат, за життя. Якщо ти хочеш бути щасливим, мисли тільки в позитивний бік, якщо ти хочеш жити яскравим і позитивним життям, мисли в потрібному порядку і так далі.



5. Життя занадто коротке, щоб зациклюватись на дрібницях

Один маленький недолік, одна випадкова невдача не повинні зупиняти нікого на місці. І нехай мій блог тільки починає рости і не є таким популярним, я не зупиняюсь на місці і намагаюсь вдосконалюватись. Можливо, сьогодні не вистачило креативності, але ж завтра стане краще! І це ще один бік життя, яким, як не було б то дивно, я насолоджуюсь кожну хвилину.



6. Нічого не приходить в це життя за просто так і занадто швидко


О, як би тяжко не було змиритись з цим правилом, але це дійсно правда. Ніякі зустрічі, гроші чи домовленості не вирішують твого положення в цьому світі. Хоча для когось це може виглядати занадто дико і банально. Але немає нічого більш дієвішого в будь-якій сфері, як тільки РЕАЛЬНА ТЯЖКА РОБОТА!



7. Порівняння не приносить задоволення

Не варто порівнювати себе з кимось. Ти ніколи не знаєш, який насправді шлях пройшла та людина аби досягти того, що вона має на даний момент. Єдине правильне рішення - це наполегливо досягати поставленої цілі, багато працювати над собою і ситуацією.

8. Ніколи не припиняйте вчитись!

Ще в шкільні роки мій тато сказав мені золоте правило: якщо ти сама не захочеш того знати, ніхто і ніяк не змусить тебе! І якщо хочеш мати гарне життя, продовжуй наполегливо вчитись кожен день! Тоді тяжко було сприйняти таку пораду, але зараз це правило звучить в моїй голові кожного дня. Коли я прокидаюсь, я повторюю собі, що варто лише самому захотіти досягти цілі! І якщо ти чогось не знаєш, ти запросто можеш це осилити, маючи достатньо бажання. Талановитими не народжуються, талановитими стають завдяки кропіткій роботі кожного дня.


А що вас навчило останніх півроку чи рік?



---- Shop the post ----

Trench coat - House
Blouse - Pretty Lady
Jeans  - Lo&Lo 
Sneakers - Reebok
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig