22 мая 2017 / Ампфинг, Германия

HOW TO CREATE THE PERFECT BREAKFAST | ІДЕАЛЬНЕ СМУЗІ ДЛЯ СНІДАНКУ

Коли все навколо буяє, розпускається зелень та цвітуть сади, виникає єдине бажання - виглядати так само свіжо і приємно, як ця весна. Але не зважаючи ні на що, потрібно зберігати таку тенденцію до свіжості шкіри та гарного почуття всього організму не тільки весною, а й протягом всього року. 


Не дарма кажуть, покажи мені, що ти їси і я скажу, як ти себе почуваєш. І при першому можливому випадку потрібно хапатись за будь-який спосіб правильно харчуватись, при можливості, дотримуватись правильної дієти та збагачувати свій організм потрібними речовинами та мінералами. Одним із варіантів хочу поділитись і я.

Я обожнюю смузі і те, як цей напій насичує мій організм. При кожній вигідній ситуації я намагаюсь готувати різні варіанти цього напою. Враховуючи ще той факт, що я не любитель їсти овочі просто так, смузі - це найкращий варіант для мене.

Головним інгредієнтом даного смузі являється насіння кіноа з високим вмістом білків, антиоксидантів та амінокислот. Вишневий йогурт від ALPRO, який я обрала для рецепту, додає не тільки приємний запах і смак смузі, а ще й збагачує його пробіотичними бактеріями, що зміцнюють імунну систему та захищають організм від застуди та мікробів. І, нарешті, ягоди чорниці - джерело антиоксидантів та рекомендована щоденна доза вітамінну С.

З власного досвіду знаю, що почати день з подібного смузі являється найкращим рішенням! Тому з радістю рекомендую всім такий варіант сніданку.









Рецепт

  • 2-3 столові ложки насіння кіноа (я відварюю приблизно 40 гр насіння завчасно)
  • невелика жменя листя міні-шпинату
  • 250 г натурального вишневого йогурту (в мене alpro соєвий з пробіотичними йогуртовими культурами, кальцієм та вітамінами)
  • 1 банан
  • півсклянки ягід чорниці (можна використати також заморожені ягоди)
  • невелика кількість молока, щоб досягти ідеальної консистенції смузі (я використовую мигдальне молоко)
  • все кладемо до чаші блендера та змішуємо до потрібної консистенції. 
Правильне харчування може бути смачним! Приєднуйтесь та змінюймо свій стиль харчування разом.

Щиро Ваша, Татка
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig