11 мая 2017 / Ампфинг, Германия

WHY I CHOOSE COSMETICS Dr. HAUSCHKA | ЯК ЗБЕРЕГТИ ШКІРУ ДОГЛЯНУТОЮ

Чиста шкіра обличчя - запорука гарного та стійкого макіяжу і, як результат,  чудового настрою. Таку гарну фразу може повторити кожен візажист чи косметолог і це не буде ні для кого здивуванням. Проблема часто полягає в іншому: як саме досягти того моменту, коли ти повністю задоволений станом своєї шкіри? І як не загубитись у розмаїтті всіх тих косметичних засобів для догляду, що представлені на ринку сьогодні?
Я не виключення з правила і завжди озадачена такою проблемою. Тому сьогоднішній пост присвячено догляду за шкірою обличчя.


Догляд за собою - це завжди приємно. Варто лише не лінуватись та знаходити для цього час. Це ніколи не було легкою справою. Більше того, гарний результат приходить тільки через деякий час. Тому таким  нетерпеливим, як я, варто навчитись очікувати бажаний результат та звикати до щоденної косметичної рутини.

Деякий час назад я отримала посилку з магазину Douglas. Вирішила доповнити свої косметичні запаси певними новинками та продуктами, які вже досить довгий час були в моєму списку "wish-list".

Тому сьогоднішню публікацію хочу присвятити косметиці від марки Dr. Hauschkа. Це - компанія німецького походження, що спеціалізується на виробництві натуральної органічної косметики для обличчя та тіла.

Мало хто знає (а якщо і знає, то навряд чи повірить), що в моєму житті достатньо різних стресових ситуацій, які регулярно підштовхують мене виходити з власної зони комфорту. І я не стану сперечатись, мов це занадто погано. Ні! Мені дещо подобається такий стиль життя, адже кожен вихід із зони комфорту загартовує та виховує в тобі щось нове.

Проте разом з тим кожна стресова ситуація, кожне переживання негативно впливає на стан шкіри. Тому правильним рішенням в такій ситуації залишається тільки правильний підхід до життя, догляду за шкірою та за собою вцілому.

Я привчаю себе прокидатись рано вранці, оскільки так відчуваю себе набагато енергійнішою. Більше того, так я отримую додаткові години в добі аби встигнути все заплановане. Кожен ранок в мене починається зі склянки прохолодної води зі шматочком лимона. Це допомагає очистити організм та зміцнити імунітет. Далі йде сніданок, який я змінюю з дня на день, аби не було одноманітно та нудно. Після того протягом всього робочого дня я намагаюсь тримати склянку води на своєму робочому столі. І дуже круто, коли я не забуваю її періодично наповнювати, аби в кінці робочого дня знати, що мій організм отримав достатньо води за цілий день.

Вся моя рутина по догляду за шкірою завжди обертається навколо двох основних складових: це очищення та зволоження. Але бувають настільки завантажені дні, що ти не встигаєш вдало перекусити, не те щоб вчасно згадувати про стан своєї шкіри. Проте, погодьтесь, навіть у найгірші дні не хотілося б мати недоглянутий вигляд, особливо обличчя.


Нещодавно я зустріла свою таємну зброю - косметику від Dr. Hauschkа: Clarifying Clay Mask (Reinigungsmaske), що дозволяє максимально очистити шкіру, Firming Mask (Aufbauende Maske), яка дозволяє підтягнути та тонізувати шкіру, а також Night Serum (Nachtserum), що неймовірно зволожує шкіру та забезпечує надійну підтримку основних процесів шкіри протягом всієї ночі. А ще в мене є декілька порад та трюків, які можуть зберегти гідратацію шкіри.

ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ


Хороший та завчасний догляд за шкірою допомагає отримати чудовий тон шкіри протягом наступного дня. І, якщо я планую провести інтенсивний день поза офісом чи домом, я намагаюсь максимально подбати за своєю шкірою. В подібній ситуації напередодні ввечері я роблю очищаючу маску Clarifying Clay Mask, не уникаючи при цьому щоденного догляду за шкірою. Після маски я тонізую шкіру тоніком та зволожую за допомогою нічної сиворотки Night Serum від Dr. Hauschkа та щоденного зволожуючого крему для обличчя. В день Х зранку я закріплюю стан шкіри зміцнюючою маскою Firming Mask також від Dr. Hauschkа, після чого тонізую та зволожую за допомогою засобів для денного догляду за обличчям.

Я використовую всі перечислені засоби від Dr. Hauschkа уже протягом трьох місяців, і можу впевнено сказати, що вони не тільки ефективно справляються зі своїми поставленими задачами, але ще й максимально економічно розходяться, що не може не радувати мене та  мій гаманець. Після трьох місяців використання, всі продукти тільки наполовину порожні!

Після використання очищаючої маски Clarifying Clay Mask від Dr. Hauschkа, моя шкіра виглядає дійсно очищеною та має більш світлий відтінок. Дана маска дарує неймовірні відчуття свіжості та очищеного "аж до скрипу" обличчя. Приємним бонусом також є підсушування та швидке загоєння почервонінь чи недоліків шкіри.


Щодо зміцнюючої маски Firming Mask від Dr. Hauschkа, то тут також тільки позитивні відгуки. Після використання шкіра стає більш підтягнутою та пружнішою, а також набуває здорового відтінку як після вдалого відпочинку на курорті.


Нічна сиворотка Night Serum від Dr. Hauschkа доповнює мій щоденний догляд за обличчям та додає маскимальну кількість корисних елементів для живлення та відновлення шкіри протягом того часу, коли я сплю. Сироватка має легку нежирну формулу, яка одразу вбирається в шкіру, не залишаючись на поверхні, що робить шкіру ідеально попередньо підготовленим фундаментом для нанесення основного зволожуючого крему. Я використовую всі продукти від Dr. Hauschkа, не переживаючи, що моя шкіра може негативно відреагувати на якісь із компонентів, адже вся косметика Dr. Hauschkа готується на натуральних складниках та без використання парабенів.



БІЛЬШЕ РІДИНИ

Мене змушує хвилюватися ситуація, коли я не на звичному мені місці і не маю швидкого доступу до дамської кімнати, де можна швидко і непомітно зволожити свою шкіру. В такому випадку я намагаюсь тримати при собі невеличку пляшечку води, а ще краще кокосової води (що, до речі, ще й неймовірно смачна). Так в будь-якій ситуації я можу зволожити організм з середини, а кокосова вода ще й замінить електроліти, що втрачаються з потом, який точно неминучий в напружений день або в спеку.

ЗБАГАЧЕНА РІДИНОЮ ЇЖА

Коли ти дуже заклопотаний і не маєш достатньо часу для себе, тоді обов'язково виникає питання правильного харчування. Раніше я не особливо надавала цьому окремої уваги, але зараз намагаюсь ставитись до свого організму з повагою. Коли я поспішаю чи щось не встигаю, я стараюсь надавати перевагу овочам та фруктам, які насичені водою. Це залом зелені овочі та зелень: яблука, огірки, зелений болгарський перець, броколі. Такий перекурс набагато кращий варіант, а ніж гарячий хот-дог чи шаурма з ларьочка.


Варто ще пам'ятати неоголошене правило: ти - те, що ти їси. І кожен розставляє сам для себе пріорітети в житті.


Щиро ваша, Татка

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig