30 мая 2017 / Ампфинг, Германия

HOW CREATE MONEY | ЯК ЗАРОБЛЯТИ ТРОШКИ БІЛЬШЕ

   Поговоримо про гроші? Звісно, що поговоримо. Адже це така тема, що не може залишити когось байдужим. Всі в цьому світі хоч раз в своєму житті задавались питанням: як же заробити хоч трошки більше грошей?!
   Відповідь занадто проста - потрібно трошки більше працювати. 😄 


   І сьогодні хочу розповісти всім про фріланс-біржу, на якій сама час від часу підробляю. Це -freelancehunt.com, українська біржа фрілансерів. Тут можна працювати не тільки як виконавець завдань, але і як замовник. Або одночасно на двох посадах, що також дуже зручно.

   Позитивні сторони freelancehunt:

- зручна та гнучка платформа;
- чисті та прозорі відносини "виконавець-замовник";
- можливість вдало організувати робоче листування;
- чітко встановлені дедлайни;
- захищеність роботи виконавця/замовника при співпраці через "Сейф";
- можливість організувати особисту команду;
- легкий та швидкий "вивід" грошей на карту ПриватБанку;
- можливість отримати додаткові привілеї в ПрофільПлюс.

   Позитивних моментів при такій роботі досить багато, проте варто чітко пам*ятати і ясно розуміти, що це freelance. І, як в будь-якому фрілансі, існує безліч недоліків, які стостуються самоорганізації, самодисципліни та всіх можливих факторів, які виникають при співпраці напряму із замовником.

  Щодо мого відношення до фрілансу я планую написати в майбутньому декілька постів тут. Але то в майбутньому, а зараз - про саму біржу. І, якщо когось із вас зацікавила така робота, пропоную прямо зараз зареєструватись тут !  А якщо є бажаючі працювати в команді разом зі мною, мій профіль можна знайти тут - шукайте, реєструйтесь та додавайтесь! Я буду тільки за!

   Для всіх зацікавлених, а також скептиків, які стверджують, що роботи немає і не можна знайти - клікайте тут  та переконайтесь самі в тому, що робота дійсно є і досить багато! Варто лише трохи (знову ж таки!) постаратись!!!

Щиро Ваша Татка
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig