21 августа 2017 / Ампфинг, Германия

MY TOP 3: BLOG EDITION | БЛОГЕРИ-НАТХНЕННЯ #mustfollow

Кожен день життя - як натхнення для здійснення чогось нового, як шанс на вивчення чогось свіжого, як можливість реалізувати щось заплановане! Нехай цей вираз буде сьогоднішньою цитатою дня #dailyquote від мене або таким собі підзаголовком для даного допису.






Я не можу назвати себе самодостатнім блогером, фотографом чи письменником. Адже нині я тільки пізнаю ці сфери, вивчаю щось нове і намагаюсь реалізувати задумане в життя. Комусь це здасться банальним, ще комусь - непотрібним ділом, а треті люди взагалі можуть сказати у мій слід, щось на кшталт "що вона собі уявляє" чи "вона занадто багато на себе бере". Але сьогоднішній світ диктує зовсім інші правила і принципи. Нині така діяльність чи хобі (хто як бажає) не повинна викликати здивування чи якихось подібних емоцій. І, якщо сьогодні я знаходжу для себе це цікавим заняттям, якщо я маю натхення на написання нових статей чи створення свіжих фотографій, чому щось повинно мене спиняти?! Навпаки, кожен день я маю знаходити, де черпати натхення на створення нового контенту. І це, мабуть, один із найбільш захоплюючих моментів в сучасному блогерстві. Адже в пошуках натхення серед людей час від часу ти натикаєшся на дуже цікаві особистості, які дійсно мотивують і надихають. 

Сьогодні хочу познайомити вас з людьми, які підкорили моє серце на довгий час. Часом я думаю, що мені дійсно пощастило, що у великому просторі інтернету я натрапила саме на їх сторінки.

№1 Anouska Proetta Brandon : Add in instagram @anouskapb

Аннушка - один із "нещодавніх" блогерів, за якими я почала спостерігати. І я веду мову не тільки про інстаграм з незвичними по стилю фото, але й і її тексти, якими можна зачитуватись кожного разу, коли навідуєшся на сайт. Якщо ви досі не знайшли для себе натхнення, то загляніть до Аннушки в Інстаграм чи на блог. Я обіцяю, її творчість зачепить вас на гачок.

№2 Mimi Icon  : Add in instagram @mimiikonn

Особисто для мене Мімі Айкон - це Блогер з великої букви. Мені тяжко підібрати слова, щоб правильно і точно описати цю жінку. Вона мотивує з першого погляду, після перегляду її відео на Ютуб мені хочеться негайно встати, витиснути з себе максимум зусиль і бігти негайно щось робити, навіть якщо сил і бажання не вистачає ні на що. Я захоплююсь такими людьми. Такі люди дійсно надихають! Не вірите? - Пропоную переконатися самостійно.

№3 Ярослава Кірічок Add in instagram @yaroslava_kirichok

Українка з Лондону. Гарне поєднання, чи не так? Більше того, Ярослава - прекрасний блогер, її 
можна знайти на Ютубі, в інстаграмі і на друкованому блозі. І всюди ви почерпнете свою порцію
неймовірного натхнення. Я люблю переглядати відео Ярослави, в її творчості я знаходжу щось 
схоже на моє життя. А ще мене захоплюють її розповіді про Лондон і життя в тому прекрасному 
місті. Цікаво? - Тоді швиденько шукайте Ярославу в соціальних мережах і фоловте. Повірте, ви 
знайдете  для себе щось цікаве.

А взагалі натхнення можна черпати з різних речей: з природи, музики чи книг. Головне, щоб воно було до душі. І тоді будь-яка справа буде в насолоду.

А де ви знахожите натхнення? Діліться у коментарях нижче, я буду рада дізнатися про ваші джерела.


Щиро ваша
Татка


---- Shop the post ----

Lipstick Loreal Color  Riche, 630 beige a nuhttps://goo.gl/TTS18j

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig