06 сентября 2017 / Ампфинг, Германия

HOW TO KEEP YOUR SKIN ON THE SUN | ЗАХИСТ НА СОНЦІ ЯК НЕОБХІДНИЙ ЕЛЕМЕНТ

Хоч на вулиці вже розкошує осінь, я все-таки продовжу літню тематику. Адже дехто тільки починає насолоджуватись сонячною відпусткою десь на березі бірюзового моря. Ох, так хочеться проводити на тому березі чим побільше часу...😊



Але будучи на сонечку досить довгий час, варто завжди пам'ятати про достатній захист шкіри. Адже "байдужий" догляд за шкірою під час засмаги може призвести навіть до дуже серйозних проблем, починаючи від найменших опіків і завершуючи онкозахворюваннями шкіри.

Коли я збирала свою валізу для поїздки до моря, одним із найважливіших її складових були сонцезахисні засоби. Я маю дуже чутливу шкіру і навіть нетривале перебування на сонці завершується сонячними опіками. Що не дуже приємно. Та й "згоріти" в перший же день відпустки не хотів би ніхто. Тому аби вся відпустка була в насолоду, я приберегла декілька корисних порад, якими користувалась сама та можу з впевненістю порадити всім бажаючим.

КОСМЕТИЧНІ ЗАСОБИ

Цього разу моя увага зупинилась на засобах від компанії Garnier з їх нової літньої лінійки Amber Solaire. Це найбільш поширений варіант сонцезахисних засобів на сьогоднішній день на "мас-маркет-прилавках". Середні ціни на засоби та велика популярність серед більшості людей і привернули мою увагу до них. І, як результат, я можу сказати, що з відпустки я повернулась з гарною засмагою та "незгорівша".

1. Garnier Amber Solaire Sensitive expert+ - сонцезахисний спрей з надвисоким spf 50+. Даний засіб не містить парабенів, барвників та ароматизаторів. Також спрей не жирний та, як стверджує виробник, водостійкий. Хоча останньому я особисто вірю мало. Як показала практика після кожного купання потрібно заново наносити засіб аби не зашкодити своїй шкірі.

Із основних позитивних моментів використання даного спрею, можу виділити те, що він дійсно захищає, а хороший розпилювач дає можливість рівномірно нанести засіб.
Та є і негативний бік: спрей залишає білі розводи на тілі. Як? - сама не розумію, але факт залишається фактом.

2. Garnier Amber Solaire Golden Protect oil - сонцезахисний спрей-олія. Має середній spf 20, проте олійна основа засобу дає змогу додатково зволожити шкіру. Не зважаючи на те, що даний засіб має не для всіх приємну структуру, наноситься і розприділяється він набагато краще, ніж попередньо наведений, а масляниста текстура дозволить вашій шкірі отримати більш рівномірну та дійсно золоту засмагу без шкоди для здоров'я.

Ні в якому разі не забувайте про захист шкіри обличчя та вух. Адже саме там вона дуже вразлива. Для себе я обрала майже аптечний варіант крему, який має натуральні складники та приємну ціну.  Це сонцезахисний крем від компанії Lavera . Bio-sonnenblumenöl sonnencreme - дійсно економічний варіант. Я придбала його приблизно вкінці травня і використовувала весь купальний сезон. Більше того, на морі його активно використовувала вся наша компанія. І мені здається, що його може вистачити ще на сезони три. 😀Головне, потібно пам'ятати про термін зберігання продукту. Крем має spf 30 і він також підходить діткам. Засіб дійсно водостійкий (перевірено не раз), зволожуючий та 100% натуральний. Єдине, що я б порадила, його не потрібно наносити занадто багато, бо тоді обличчя стає занадто блідим та схожим на незрозумілу маску.


ДОГЛЯД ПІСЛЯ ЗАСМАГИ

Важливим етапом, який я особисто часто просто ігнорую, це догляд шкіри після засмаги. Не важко уявити виснажений організм після затяжного плавання та підсмажування на сонечку. В такому випадку я завжди відчуваю себе, як вижатий лимон. Хочеться тільки скоріше дістатись до м'якої подушки та нарешті відпочивати. Але... знову ж таки, не забувайте про свою шкіру!

Безпосередньо після засмаги, коли просто необхідно освіжитись, можу порадити спрей від Garnier Amber Solaire After Sun з екстрактом кактуса (звучить вже цікаво, правда?). Спрей наноситься рівномірно та не залишає слідів, дійсно швидко освіжає шкіру та зволожує. Має солодкуватий аромат.

Проте зволоження від одного спрею, вважаю, буде замало. Не забувайте використовувати зволожуючий лосьон чи крем після кожного прийняття душу.

ЛЮБІТЬ СВОЮ ШКІРУ

Не важливо скільки вам років і який у вас соціальний статус. Ці фактори аж ніяк не впливають на те, як ви самі ставитесь до своєї шкіри та й організму вцілому. Варто любити і належно дбати про свою шкіру. Це може бути елементарний капелюшок аби прикрити "носа" від жарких променів, легке парео на плечі чи розумна поведінка на пляжі. Адже краще пропустити лишній раз засмагу у найжаркішу пору дня (12:00 - 16:00), а ніж потім жаліти про свій необдуманий вчинок. На жаль, ніхто не відмінив старіння шкіри (ви ж знаєте, що на сонці ці всі процеси прискорюються?! ). Тому хто, як не ви самі, подбає про вас найкращим чином.

Засмагайте із задоволенням та не забувайте про своє здоров'я. Сподійваюсь, що мій допис буде корисним для моїх читачів.

Щиро Ваша, 
Татка
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig