04 сентября 2017 / Ампфинг, Германия

BLOG NEWS | НОВА АДРЕСА БЛОГУ WWW.PREFERBYTATKA.COM

Давно не було новин від Prefer і сьогодні саме час додати свіжий допис до цієї рубрики. Адже новини - це завжди цікаво. А якщо новини ще й добрі, то це вдічі більше задоволення. Чи не так?!

Щоб стати повноцінним блогером, виявляється, потрібно дуже багато трудитись. Звісно, що зараз мова йде про зовсім новий і досі для деяких людей незвичний вид праці. Але, яка б не була робота чи діяльність, вона завжди вимагає достатньо зусиль аби досягти хоч мінімального успіху. 

Сьогодні, щоб почати писати тексти, вести всій блог чи щось в цьому роді, простір інтернету дає достатньо можливостей. Є багато таких собі віртуальних "майданчиків", де можна викласти всі свої думки у вигляді текстів чи фотографій. Одним із таких "майданчиків" і є платформа Blogger від Google. Вона абсолютно безкоштовна. І теперішній Prefer, до речі, знаходиться саме на даній платформі.

Чому саме ця платформа? Чому не більш щось масштабне чи краще за дизайном? Адже поряд із позитивними моментами є багато недоліків у використанні безкоштовних платформ. Відповідь одна: потрібно було спробувати аби зрозуміти чи це дійсно те, що мені потрібно. А безкоштовна платформа - це вигідний варіант, аби зрозуміти чи варто в майбутньому вкладати в це діло кошти. Так, ви не помилились. Навіть в написанні текстів для блогу потрібно певною мірою витрачати деякі гроші.



На сьогоднішній день я сприймаю свій блог доволі серйозно. Це не просто забавка від суму, це дещо більше і я хотіла б, щоб Prefer став набагато цікавішим, яскравішим і, як результат, досить відвідуваним блогом. А ще більше мені хотілося б, щоб саме на сторінках Prefer кожен міг проводити час із задоволенням, знаходячи для себе щось цікаве та корисне.

Сьогоднішня новина - це невеличкий крок до вдосконалення блогу. Нарешті я наважилась та зареєструвала нову адресу для Prefer. Тепер офіційно і вже надовго (я так планую), набираючи адресу www.preferbytatka.com можна знайти всі мої тексти і фото, всі думки і плани, все з мого життя, чим я готова поділитись зі всіма.

В цьому немає нічого особливого, але навіть такі маленькі кроки в створенні свого власного діла (не побоюсь цього слова) відіграють немаленьку роль. І я рада, що маю можливість поділитись з вами цією новиною.

Сподіваюсь, що тепер віднайти сторінки блогу буде набагато простіше. 

Щиро Ваша
Татка

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig