01 ноября 2017 / Вальдкрайбург, Германия

HOW TO WEAR THE BARDOT TOP

Знаєте, я завжди боялась одягу з відкритими плечима. Для мене було трагедією одягти якусь "відкриту" блузку чи, не дай Боже, майку на тонких бретелях. Мені завжди здавалось, що це буде занадто відверто для моїх плечей та рук, адже я аж ніяк не володарка найтендітніших плечей чи худих рук. Я вже й точно не памятаю причини, чому саме така думка засіла в моїй голові, та зараз я точно можу сказати, що це було занадто по-дитячому звертати увагу на таку дрібницю. Ще більше я дивуюсь тому, наскільки бездумно я пропускала мимо власних вух мамині поради. Банально, та це дійсно так.

Якщо повертатись до сьогодення, то всі подібні комплекси-стопери все рідше виникають у моїй голові. Та все ж таки при кожній можливій примірці подібного одягу я завжди запитую себе: "Це дійсно те, що ти шукаєш?", "Ти впевнена на рахунок цього стилю?" І, не дивлясь на всі обставини, сьогодні я одягаю топ з відкритими плечима, хоча з того часу плечі мої аж ніяк не змінились.

І хоча в моїй голові часто бореться дві протилежні думки щодо "бардот"-стилю, мій гардероб все більше буде наповнюватись подібними елементами. Спитаєте чому? Спобуймо розібратись...

How to wear the bardot top

How to wear the bardot top

How to wear the bardot top


-------------------------------- СТИЛЬ ----------------------------

Коли я намагаюсь зрозуміти, що насправді мені подобається, я ловлю себе на думці, що в теплі місяці мій гардероб прагне до більш легкого і ніжного жіночого стилю. Можливо, невеликою часткою того є і вплив сучасних масмедіа, що часто-густо просто кричать нам, на що варто звертати увагу. І, зізнатись чесно, я часто ведусь на такі провокації, намагаючись витягнути з того всього максимум користі для себе. Я просто в захваті від стилю Парижського дому моди Chloe, хоч, на жаль, не маю жодного елементу даного бренду. Як завжди, мене вражає простота та жіночність, до яких прагне даний бренд.

Я чудово розумію, що одяг даного бренду значно перевищує мій звичний ціновий діапазон. Та ніхто ж не забороняв знайти подібні елементи гардеробу в пересічних магазинах одягу. Часто я просто дивлюсь на склад тканини, що міститься в нечувано доступному варіанті від Clockhouse, який в даний момент чи не переважає в моїй шафі.

-------------------------------- ШКІРА ---------------------------

Ваша шкіра - ваш найкращий аксесуар у будь-який період. Я не завжди дотримувалась такої думки. Зізнаюсь, що даремно. Гарна шкіра вимагає достатньо догляду, тому варто дбати про неї, балувати її та відноситись до неї з гордістю. Я стараюсь регулярно виділяти час на пілінг та зволоження. Це одні з найважливіших (а часто і достатніх) пунктів догляду за шкірою. Для пілінгу можна використати простий засіб, зроблений на власній кухні з кави чи цукру, а для зволоження можна обрати декілька крапель тієї ж оливкової чи кокосової олії. Якщо шукати швидший варіант на кожен день, то сучасний косметичний ринок пропонує більше ніж просто широкий асортимент необхідної продукції.

Мені подобається використовувати відшаровуючі рукавички перед душем,  а також зволожуючий бальзам після водних процедур. 

-------------------------------- ДЕНІМ ---------------------------

Мені подобається поєднувати жіночні речі з дещо грубими елементами гардеробу. Це можуть бути просто джинси з порваним "коліном", що такі популярні на сьогоднішній день. Тут не потрібно вигадувати нічого особливого, просто варто додати дещо, що стане для вас комфортним та приємним в будь-який момент.

Не зважаючи, як незграбно можуть виглядати такі джинси, ніжний бардот-топ допоможе додати дещо іншого звучання такому поєднанню. Комфорт і крапля свого власного стилю - гроші витрачено не даремно, можна так сказати. 

-------------------------------- ВЗУТТЯ ---------------------------

Взуття - це чи не найперше, що приходить на думку при формуванні будь-якого гардеробу. Я люблю обирати знову ж таки комфортне та "вигідне" для будь-якої погоди взуття. І, як би я не обожнювала високі підбори чи вільні босоніжки, більш закритий варіант взуття все ж краще підходить для клімату, в якому я зараз живу.

Додати краплю грубості в здавалось зовсім непідходящий для цього образ - це мій варіант. Тому на зміну вже звичних закритих лоферів в даному варіанті можуть спокійно підійти і занижені резинові чоботи чи черевики "з шипами", які точно додадуть контрасту у загальному вигляді. 



А як ви відноситесь до такого стилю? Дайте мені знати в коментарях нижче.

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig