09 декабря 2017 / Вальдкрайбург

"PAST" BIRTHDAY GIRL | ЛИСТ З МИНУЛОГО

Prefer By Tatka

Prefer By Tatka

Prefer By Tatka

Prefer By Tatka

Prefer By Tatka


Двадцять сім! 27! Ну, привіт, моя чергова вершина.

Як дивно, але ця дата зовсім не вводить мене в остовбеніння чи якусь безпідставну паніку. 

Більше того, це число дає мені дещо дивне почуття особистого комфорту. 

Кожного року мені здається, що я трохи більше знаю про себе і не важливо куди веде мене кожен наступний рік. Я впевнена, все буде добре!

Я досить добре памятаю, наскільки болісно я дивилась на ситуацію ще 5 років тому. На скільки я намагалась дбати про те, що про мене подумають інші. 

Та я знаю, зараз навіть для тих, хто старанно намагається зруйнувати мій звичайний день чи, що більше, моє власне ставлення до себе самої, це занадто важко зробити.

Бути молодою дівчиною занадто тяжко - моє особисте спостереження за останній час. Всі найдрібніші речі мають чомусь надвелике значення, більшість друзів можуть в один момент виявитись зовсім іншими людьми і вже давно не друзями насправді, а тільки в твоїй голові,  - це все тільки малесенький список можливих життєвих ситуацій, що мимоволі просто підкошують і з часом збивають з ніг.

Але тепер я знаю точно, що це були лише життєві уроки, що просто готують нас до реального життя. Тяжко зрозуміти, але тільки тоді ти починаєш усвідомлювати наскільки далеко ти зайшов, коли на якийсь момент повертаєшся до слідів, які ти залишиш після себе.

Та що можуть значити всього двадцять сім років в порівнянні з тим досвідом, що ніни за твоїми плечима. Починання та поразки, відкриття  й розчарування, мотивація й апатія - все, що завгодно може стати на твоєму шляху. 

Та як би там не було, ти - сам коваль свого щастя! 

Якби в мене була можливість дати самій собі пораду на майбутнє, я б точно сказала собі, що я набагато сильніша, ніж я собі уявляю. Варто просто не опускати рук, адже бажане завжди за крок від тебе! І кожного разу, коли тобі здається, що сили вже на грані і йти, здавалося б, вже немає куди і немає можливості, просто продовжуй йти і ні в якому разі не зупиняйся! 


Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig