24 октября 2018 / Ампфинг

A FEW REASONS TO BE IN LOVE WITH AUTUMN| ДЕКІЛЬКА ПРИЧИН ПОЛЮБИТИ ЦЮ ОСІНЬ



PreferByTatka.com


Кожного ранку я прокидаюсь у своїй квартирі і починаю планувати свій черговий день. Технічно, це аж ніяк не моя квартира, не мій дім і не мій офіс. Це місце мого теперішнього проживання, місце на землі, де ми будуємо свою сім'ю, де нині народжуються спільні плани і переживання, де обговорюється, можливо, зовсім не таке майбутнє і де ми мріємо разом про наше спільне життя. Все це відбувається тут, у квартирі, що за такий короткий час стала майже "своєю".

"Я зловила себе на думці, 

що я люблю кожен сезон, 

але кожен окремий - зовсім по різному."


Так вже склалось, що вікон в цій квартирі, як на мене, замало. І коли я сиджу за своєю звичною роботою, в мене є можливість спостерігати за своєю терасою та одиноким деревцем неподалік. Достатньо багато чого відбулося за час проживання тут: полюбилось багато нових продуктів, змінились деякі життєві вподобання. Та й загальний погляд на життя змінивсь практично в інший бік, ніж був. І, якщо бути відвертою зі всіма і з собою в першу чергу, за час проживання тут я зрозуміла, я почала цінувати і любити щось, що насправді не можна віднести до речей. З початком кожного нового сезону, будь-то весна із молодими бутонами на вітках дерев чи то золота осінь з шелестом опалого листя, я була впевнена: "О, цей сезон точно мій улюблений!" Але я зловила себе на думці, що я люблю кожен сезон, але кожен окремий - зовсім по різному.

І от, знову новий сезон. Новий холодний сезон перейняв володіння. І я, як зараз, памятаю, що фиркала від холоду з кожним приходом . "О, ні! Це знову холод і знову все по колу". Та я тільки зараз насправді зрозуміла, наскільки я помилялась. Як можна було не любити ці прохолодні ранки, коли через твоє вікно пробивається перший промінь сонця?!

І щоб я сказала тим людям, що й досі тримаються більш негативної думки про холодний осінній сезон? 

ТУМАН

Кожного ранку, коли я виглядаю у вікно, я сподіваюсь побачити молочний туман на полі неподалік. Дивна стихія природи, що огортає повністю навколишній світ у свої обійми і якось по-особливому пропускає через себе сонячні промені. Все виглядає, ніби вкрите чарами і не зовсім реально і тим самим змушує загорнути себе у теплий плед, попередньо вхопивши безрозмірну чашку гарячого напою. Такими ранками чомусь я почуваю себе найбільш щасливішою і "живішою", ніж це взагалі можливо уявити.


PreferByTatka.com

ОСІННІ НАПОЇ

Я не буду оригінальною, коли скажу, що гарячі напої - мої улюблені. Більше того, я люблю їх не тільки в осінній період. Все, починаючи з какао з маршмелою і до ароматного глінтвейну, підніме навіть найгірший настрій. Ще краще, коли вживається це на холодному повітрі, коли руки вкутані в улюблені шерстяні рукавички для додаткового тепла. А що, як я скажу, що калорії в такому випадку не засвоюються, а служать для нашого власного обігріву? Можливо, так ця ідея про напої приживеться набагато краще.

КОЛЬОРИ, ТКАНИНИ, ТЕКСТУРИ

Цього року магазини один перед одним пропонують просто нереальні колекції одягу. І мода ніби грає всім на руку: ці оверсайз светри, що занурюють тебе з головою у затишок, неймовірного крою жакети, клітинка - як головний тренд цієї осені. Ух, все ніби шепче на вухо заглянути в магазин та зловити свою модну удачу цього сезону.


PreferByTatka.com

А ще берети, ботфорти, кеппі, мої улюблені капелюхи, шикарні чоботи, плащі та косухи... Ну, і маестро цього затишного сезуну - пальто! І знову всіма любимий оверсайз: коли вдягаєш і зберігаєш відчуття затишку та комфорту.

СІМЕЙНИЙ СЕЗОН


Осінь - це пора, коли хочеться повертатись додому. Туди - де затишно і так комфортно душі. І тут я повністю погоджусь із фразою: "Дім - не будівля, дім - де твої рідні люди!" Ось чому ми більше не експерементуємо з Максом щодо довготривалості перерв між зустрічами з рідними. Минулого року ми привели дуже гарний приклад, як НЕ потрібно робити. Відвідуйте своїх рідних, батьків і старих добрих друзів якомога частіше. Повірте, такі зустрічі - неоціненні! (Перевірено на власному досвіді...)


PreferByTatka.com



ПОРА НОВИХ ПОЧАТКІВ


Ще зі шкільних років мій мозок запрограмований на те, що з приходом осені мені потрібні зміни. І кожного вересня мій ноутбук починає кипіти від пошуку нових можливостей. Саме в цей сезон я реєструюсь і починаю навчання на онлайн-тренінгах, відкриваю для себе нові книги, які б хотіла прочитати, та сфери, де можна було б себе реалізувати. Не знаю, чому саме осінь, але це однозначно хороша звичка. Спробуйте, можливо, це підійде і вам.

ОБІЙМИ


Це занадто просто, але і дуже ефективно. Прості обійми можуть зробити кожного на порядок щасливіше. Плюс, так можна швидко зігрітись ;)


PreferByTatka.com


А що робить вас щасливими цієї осені? Що ви використовуєте для того, аби пройти через цей сезон з посмішкою на обличчі?


Щиро Ваша, Татка



Shop the post:

jeans - Kik.de
hat - C&A
Shirt - H&M
Jacket - C&A
Boots - Graceland
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig