17 октября 2018 / Бавария

A HAPPIER LIFE | ЯК НАВАЖИТИСЬ ОБРАТИ КРАЩЕ ЖИТТЯ

PreferByTatka.com


"Щасливими не народжуються, щасливими стають!" - люблю цю фразу, бо вона правдива. А ще, на додачу, "все в нашій голові". Так просто і незаперечно можна сказати про щастя та життя. 

Я - щаслива на сьогоднішній день. Можете вірити чи ні, але так і є. Я прокидаюсь кожного ранку і відчуваю  себе щасливішою кожного нового дня. І це крайнє важливо, бо саме так, на мою думку, можна відчути любов до життя.

Це буває зовсім непросто. Особливо, коли життя підкидає тобі різні уроки, що випробовують на витривалість. Та, в будь-якому випадку, саме так можна навчитись жити по-справжньому і свідомо сприймати життя.

Якщо вам цікаво, як я намагаюсь справлятись з таким завданням, то сьогодні я збираюсь розповісти вам свої декілька секретів.

Пробачайте


У кожного в житті є такі моменти та ситуації, після яких ми відчуваємо себе ображеними і пригніченими. І найтяжче переживаються образи від людей, яких ви любите, за яких переживаєте або хто був для вас прикладом чи другом. Проте тримати у собі образу і продовжувати жити з почуттям ворожнечі - це не найкращий варіант вирішення проблеми. Це приносить невиправну шкоду особисто вам. Ця образа буде з'їдати вас із середини і знищувати всі ті моменти щастя, що вам доводилось переживати до цього.

Неймовірний життєвий урок - це навчитися відпускати всі свої образи, приймати з легкою душею і серцем все, що сталося та продовжувати жити вільно від нав'язливих думок. Коли ти розвиваєшся у цьому напрямку, це дійсно приносить полегшення і задоволення своїм життям. Найкраще, що можна зробити з ситуацією, яка гнітить душу, це просто дозволити їй піти з вашої голови.

Займайтеся спортом


Я - не найкращий варіант для прикладу в даному випадку і я знаю, що більшість скаже, ніби спорт сьогодні - мейнстрімна штука і на цьому все. Та все ж, кожного разу, коли я виходжу після тренування зі спортзалу чи повертаюсь після навіть найкоротшої пробіжки, я відчуваю себе набагато краще в моральному розумінні. 

Спорт дійсно змінює життя в позитивний бік. Він загартовує наш дух і дарує краще тіло, він дисциплінує і мотивує, він розвиває в кожному з нас тільки кращу людину. 

Будьте вдячними


Я виховую в собі вдячну людину кожного дня. Здається, я вже писала в якомусь із постів тут про це. Я вдячна за те, що прокидаюсь кожного ранку і маю цілий день на реалізацію всього, що в моїй голові. Я вдячна за людей, що поряд зі мною кожен день і на відстані чи в думках і за те, що саме вони обрали мене у цьому світі. Я вдячна за те, що кожного ранку маю хвилинку тішитися цим життям, просто слухаючи, як муркоче Шеррі, і насолоджуючись вранішньою запашною кавою. Я вдячна за цей золотий і такий теплий жовтень, за можливість шарудіти листям, прогулюючись на обідній перерві, і я дякую за всі дрібниці і моменти, що є кожного звичайного дня.

Оточуйте себе тільки справжніми людьми


Не соромтесь сказати "Ні!" тому, хто "засмічує" ваше життя. Не рівняйтесь на того, хто тягне вас на дно. Тільки справді щирі люди допоможуть зрозуміти, в чому насправді ховається щастя. Будьте щирими самі і обирайте для себе таких же людей. І це не вибагливість чи примха. Це те, що і є компонентом того, що кожен шукає кожного дня, - щастя!

Будьте справді щасливими! 

Щиро ваша, Татка!
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig