09 октября 2018 / Бавария

INSTAGRAM MANIA | ІНСТАГРАМ І Я

Можливо, ви вперше читаєте мій текст тут і можливо ви і поняття не маєте, що останніх декілька років я залежна від Instagram. Що ж, навіть якщо ми з вами вже знайомі давно, тоді в мене є гарна нагода переконати вас, чому саме варто завести свій профіль на Instagram (якщо ви з якихось причин ще й досі не там).


PreferByTatka.com

З вашого дозволу я спробую познайомити спочатку вас зі своїми мотивами бути користувачом Instagram, якщо ви й досі вважаєте цю соціальну мережу безтолковою і нецікавою.

Декілька причин завести обліковий запис в Instagram


№1 Фотографія


Фотографія дозволяє кожному показати те, як насправді він дивиться на світ, окремі предмети чи людей. У фотографії завжди закладена своя індивідуальна історія, неповторна та оригінальна, оскільки просканована через думки і відчуття автора.

Розробники Instagram дали кожному із нас можливість візуалізувати цей світ на свій манер. І ніяких обмежень чи правил, все -  в твоїй голові і твоїй же майстерності. 

Інстаграм - це соціальна мережа, суть якої повністю заключена на фотографії. Саме тому для мене цей пункт стоїть на першому місті в даному дописі.

PreferByTatka.com

№2 Знайомства в будь-який час і будь з ким. 


Не важливо, де ти проживаєш/ночуєш/перебуваєш. За допомогою Instagram ти можеш знайомитись з будь-якими людьми з будь-якої точки планети в будь-який час. Я скажу більше, в Instagram можна знайти таких близьких тобі по духу, настрою і баченню людей, що в житті це наврад чи вийшло б саме через територіальні обмеження. Спробуйте і ви переконаєтесь самі.


№3 Можливість відкрити світ

PreferByTatka.com

Так, саме Instagram дає неоціненну можливість віртуально подорожувати в будь-який момент свого життя. Цьому вдало сприяє геолокація, яку можна проставляти над кожною новою публікацією. Це і надихає, і дає можливість планувати свої подорожі, і просто спостерігати чудову картинку знову ж таки з будь-якої точки світу.


№4 Формування неіснуючої творчості


Ви не повірите, якщо не спробуєте самі, та вже з першою публікацією можна починати відкривати якісь потаємні куточки своєї творчої особистості, про які, можливо, ви ніколи і не задумувались. І знаєте, ця творчість розвивається, вдосконалюється майстерність і ти просто тоді не взмозі зупинитись. Приміром, спробуйте проаналізувати цей факт на моєму профілі: прогортайте його на декілька десятків фото вниз і ви будете здивовані на скільки змінилась техніка в фотографії, стилі самого профілю та написанні текстів. Я сама дивуюсь час від часу.


№5 Унікальний варіант блогу


Ви хотіли б спробувати себе в ролі блогера? Або просто спробувати вести тематичну сторінку, де могли б висловлювати віртуально свою думку з приводу певних речей?! Якщо так, тоді Instagram - це гарний метод вирішення даного питання. Плюс, це набагато простіше, ніж вести свій "великий" блог, щось типу як PreferByTatka 😊 В сучасному світі ніхто нікого не обмежує. І нині епоха унікального, оригінального та стильного контенту, що буде вражати і надихати кожного із нас. Можливо, це те, що ти вже так давно шукав?!


№6 Це абсолютно безкоштовно!


Сьогодні світ просто переповнили смартфони і кожен з них обов'язково має фотокамеру. Сама аплікація Instagram доступна сьогодні для кожного, хто здатен здійснити похід в Apple Store  чи Google Play Store. І це також не вимагає грошей. Робіть фото, пишіть текст і реалізуйте себе на просторах Instagram. 


№7 Натхнення і мотивація


Це чи не найголовніший пункт в даній темі на сьогодні. Коли я відкриваю вже успішні на сьогодні профілі імпонуючих мені блогерів, мене просто переповнює бажання створювати все більше якіснішого контенту, ставити собі фотоцілі і намагатись досягнути їх, осилити ту чи іншу методику обробки фото. Чомусь у цьому плані я відчуваю себе жадібною (не побоюсь цього слова)... Ну, і не забувайте, що краса людини залежить і від того, чим вона себе оточує. 

PreferByTatka.com



P.S.

Реєструйтесь в Instagram, вивчайте цю платформу разом з мільйонами людей, надихайте і оточуйте себе тільки прекрасними речами і людьми. Нехай залежність від Instagram принесе тільки користь і позитив.

Щиро Ваша, Татка

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig