12 октября 2018

WHY DO YOU READ BLOGS? | ДЛЯ ЧОГО ЧИТАТИ БЛОГИ?



PreferByTatka.com


Це питання, яке може виникнути в голові в кожного, не тільки в того, хто задіяний у блогосфері. І я можу тільки здогадуватись, яка відповідь крутиться у когось в голові.

Я намагалась дати точну відповідь на це запитання сама для себе. Проте кожен раз я не знаходила чогось однозначного, мої думки ділились 50/50 і, зізнатись, я заходила в тупик після таких пошуків. Навіть більше, чомусь на думку часто спадало і те, що це зовсім непотрібне заняття, яке мало кому цікаве, після чого я просто переставала писати і від цього ставало ще більш сумно.

Можливо, це питання без відповіді


Саме так. На даний момент я не маю чіткої відповіді. Але я, сподіваюсь, знайшла рішення. Вважаю, що нічого старшного не станеться, якщо мені в цьому допоможете саме ви, мої читачі. Тим більше, саме така співпраця допоможе розвинути PreferByTatka тільки в кращий бік.

Зараз від вас не вимагається нічого особливого, а лише спробувати дати відповідь на декілька запитань в підготовленій анкеті. Це не дає особливої вигоди для мене чи блогу. Просто я, як автор, хотіла б дізнатись ваше розуміння блогосфери і не більше. Тому, 


аби перейти безпосередньо на сторінку анкети та приділити декілька хвилин для її заповнення.

Просто, насправді, чітку відповідь на це запитання можна сформувати лише дізнавшись трішки про свого читача. 24 жовтня 2018 я підсумую всі результати.

Проте ніхто також не забороняє залишати буль-які коментарі тут, під даним дописом. Я завжди рада отримати ваші побажання чи заперення. То ж, чекаю всіх і кожного!

Щиро ваша, Татка!

Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig