23 октября 2018 / Бавария

AUTUMN FILMS | ФІЛЬМИ ДЛЯ ЗАТИШНОЇ ОСЕНІ

PreferByTatka.com


Офіційно півосені вже минуло. І, дякувати природі, цих півтора місяці були мало схожі на звичайну осінь з дощем, туманом, холодом і брудом. Навіть коли і була негода, то чомусь сприймалась дуже легко і з приємністю, що не може не радувати.

Друга половина осені обіцяє також бути насиченою та приємною. І я щиро сподіваюсь, що погода здивує нас своїм осіннім аномальним теплом.

А як щодо затишних вечорів вже зараз? Вже декілька днів, як погода гарно цьому сприяє для проведення вечорів із вже давно знайомими фільмами, попкорном та гарячим чаєм... Вірите чи ні, але я вже встигла передивитись всього "Гаррі Поттера" (ми ж всі в душі діти, особливо в такий сезон😉). І на черзі тепер список фільмів, які я вже бачила, але все одно хочу знову передивитись. Чому? Бо вони і є частина моєї осені. Хто зі мною? Приєднуйтесь.

1. Щоденник памяті (The Notebook).

2. Вам лист (You’ve Got Mail) з улюбленим Томом Хенксом.

3. Осінь в Нью-Йорку (Autumn in New York). Гра Річарда Гіра та Вайнони Райдер не залишать нікого байдужими. А ще - там гарні кадри осені в Нью-Йорку.

4. Гордість та упередження (Pride & Prejudice) з Кірою Найтлі.

5. Бойфренд із майбутнього (About Time) заплутає вас у часових петлях.

6. Вік Аделін (The Age of Adaline). Гарні актори, чудова історія, один із найулюбленіших фільмів. 

7. Мости округу Медісон (The Bridges of Madison County) - старий фільм, який вже встиг стати класикою. А ще цей фільм володіє багатьмя кінонагородами, зокрема Оскаром за кращу жіночу роль.

8. Дім біля озера (The Lake House). Люблю Сандру Буллок і фільми, де вона в головній ролі: просто, інколи життєво, ненав'язливо.

9. Кохання з попередженням (Two Weeks Notice ) -  знову із Сандрою Буллок.

10. Пропозиція (The Proposal)

11. Відпустка за обміном (The Holiday) - чудовий фільм, місцями комедія з неменш вдалим акторським складом. Саундтреки до цього фільму писав Hans Florian Zimmer - послухайте, то любов!

12. Коли Гаррі зустрів Саллі (When Harry Met Sally…) і Том Хенкс. Ви ж зрозуміли, тут без коментарів.

13. Солодкий листопад (Sweet November): «Їй знадобиться всього один місяць, щоб змінити його життя назавжди»

14. Однокласники (Grown Ups). Адам Сендлер, Кевін Джеймс, Кріс Рок і ще багато інших акторів розвеселять вас у один із похмурих осінніх вечорів, та змусять згадати свої щасливі шкільні роки.

15. Пригоди Паддінгтона (Paddington) - про Лондон, про добро і зло, про людей.

16. Собаче життя (A Dog's Purpose) - нейморвіний фільм, сучасний "Хатіко". Та я не раджу його дуже сентиментальним людям. Ми дивились його з Максом, я плакала, Макс не додививсь його до кінця.

17. Вуличний кіт по кличці Боб (A Street Cat Named Bob). Розповідь про те, як Джеймс Боуен, який відновлюється від наркотичної залежності вуличний музикант, зустрів рудого вуличного кота і його життя змінилося в кращу сторону. Я спочатку читала книгу, потім переглянула фільм. І перше, і друге сподобалось однаково, але якось  по-своєму.

18. Шоколад (Chocolat) - фільм режисера Лассе Халльстрем за мотивами однойменного роману британської письменниці Джоан Харріс.

19. Дюплекс (Duplex) - чорна комедія про молоду пару, що придбала будинок своєї мрії, а також пригоди, що їх очікували після переїзду.

20. Життя як воно є (Life as We Know It) - фільм, дійсно, про те, як круто може змінитись життя за одну хвилину.

21. Любов за правилами і без (Something's Gotta Give). Вже якось рекомендувала цей фільм в своєму Інстаграм. Можливо, фільм на один раз, але мені сподобалась гра акторів та сама картинка. Плюс, там є будинок на березі океану, як із мрії.

22. Додайте сюди передачу "Ліга сміху" всі сезони. Воно того варте! Сміху і позитивного настрою буде на позначку більше у вашому житті.

P.S. Я не стала пояснювати, про що саме фільм, оскільки більшість із них, мені здається, всі вже бачили. Я їх називаю ще "осінньою класикою". А якщо ви ще не встигли переглянути щось із наведеного списку, сміливо копіюйте англійську назву і шукайте фільм на просторах інтернету. За англійською назвою більша ймовірність того, що ви знайдете саме те, що треба! 
Share:

Комментариев нет

Отправить комментарий

© Prefer By Tatka | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig